Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 16:35

Νέα δολιοφθορά στο Κοινωνικό Ιατρείο της Καλαμάτας

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ 
Άγνωστος ή άγνωστοι προκάλεσαν νέα δολιοφθορά στο Κοινωνικό Ιατρείο της Καλαμάτας, το οποίο στεγάζεται πίσω από το παλιό Νοσοκομείο. Άφησαν το Κοινωνικό Ιατρείο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Για τρίτη φορά οι εθελοντές βρήκαν τα καλώδια ηλεκτροδότησης κομμένα! Πάντως οι εθελοντές υπογραμμίζουν ότι δεν πτοούνται, σημειώνουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος ενοχλείται από τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου στο συγκεκριμένο χώρο και διαβεβαιώνουν τους δράστες πως ό,τι και να κάνουν πάντα θα βρίσκουν τρόπο να αποκαθιστούν τις δολιοφθορές για να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια…

Η εθελόντρια κοινωνική λειτουργός και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας, Φένια Εξακουστίδου, σημείωσε σχετικά σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου: «Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα στο Ιατρείο. Την προηγούμενη εβδομάδα πάλι κάποιος μπήκε στο χώρο της Καρδιολογικής και μας έκοψε πάλι το ρεύμα. Αυτό ειλικρινά μας λυπεί, δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι άνθρωποι είναι αυτοί που τέλος πάντων δεν θέλουν να υπάρχει το Κοινωνικό Ιατρείο εδώ. Δεν μπορούμε να φανταστούμε. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος γιατί εμείς βρίσκουμε τον τρόπο να αποκαταστήσουμε τη ζημιά και να λειτουργούμε εδώ, γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».
Ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων, Μιχάλης Μπορνόβας, πρόσθεσε από την πλευρά του ότι είναι η τρίτη φορά που βρέθηκαν τα καλώδια ηλεκτροδότησης του Κοινωνικού Ιατρείου κομμένα και πως προφανώς πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια.
Τέλος, η Φένια Εξακουστίδου σημείωσε ότι οι συνέπειες αυτής της δολιοφθοράς είναι πολύ σοβαρές, διότι στο ψυγείο του Κοινωνικού Ιατρείου διατηρούνται εμβόλια και ινσουλίνες, οι οποίες έχουν αποκτηθεί με δαπάνες του Συλλόγου.
Στ.Μ.