
Οι εκπρόσωποι των αγροτών και των εργατικών Σωματείων θέτουν στη διευθύντρια της Εφορίας το διεκδικητικό τους πλαίσιο
Σε ό,τι αφορά τον αποκλεισμό της Εφορίας, αυτός ξεκίνησε μετά τις 12 το μεσημέρι. Εκπρόσωποι των αγροτών και των Σωματείων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση συναντήθηκαν με τη διευθύντρια της Εφορίας, Ευγενία Κούβελα, στην οποία έθεσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο, ενώ στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους την κάλεσαν να δώσει εντολή εκκένωσης του κτιρίου από το προσωπικό. Τελικά η διευθύντρια δεν είχε την άδεια από τους προϊσταμένους τους ώστε να διακοπεί η λειτουργία της Εφορίας, όμως ο Σύλλογος Εργαζομένων αποφάσισε την πραγματοποίηση στάσης εργασίας. Έτσι, η Εφορία δεν λειτούργησε σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών που προσέρχονταν σε αυτή.

Αργά έφτασαν για συμπαράσταση στους αγρότες και οι Μανιάτες που προηγουμένως πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Δασικές Υπηρεσίες της Καλαμάτας, ζητώντας την απόσυρση των Δασικών Χαρτών.

Μανιάτες με τις σημαίες τους στην κινητοποίηση των αγροτών στην Εφορία
Ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσσήνης το μεσημέρι, μετά την κινητοποίηση στην Εφορία της Καλαμάτας, απέκλεισε τη γέφυρα του Παμίσου. Τέλος σημειώνεται ότι οι Αγροτικοί Σύλλογοι Μεσσήνης και Χανδρινού καλούν τους αγρότες του Νομού να συμμετέχουν δυναμικά στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Τρίτης στην Αθήνα.
Στ.Μ.
