Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 20:42

«Λαϊκή» στην Κεντρική Αγορά και κάθε Παρασκευή απόγευμα

«Λαϊκή» στην Κεντρική Αγορά και κάθε Παρασκευή απόγευμα

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων του Δήμου Καλαμάτας, που κατέχουν τη σχετική άδεια, μπορούν στο εξής να στήνουν τους πάγκους τους και να πωλούν τα προϊόντα τους και κάθε Παρασκευή απόγευμα στην Κεντρική Αγορά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση…

Πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγοράς, η οποία αφενός ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημα των παραγωγών και επαγγελματιών και αφετέρου αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών που δεν μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους το Σάββατο ή την Τετάρτη αλλά και στην αποσυμφόρηση της Αγοράς το Σάββατο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Κεντρική Αγορά: «Επιτρέπεται στους παραγωγούς που ασκούν την αγροτική τους δραστηριότητα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καλαμάτας και κατέχουν την σχετική παραγωγική άδεια διάθεσης των προϊόντων τους σε ισχύ, να πωλούν τα προϊόντα τους κάθε εργάσιμη Παρασκευή 6 – 9 μ.μ. στην Δημοτική Αγορά Καλαμάτας, χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση.

Με την ομόφωνη απόφαση που πήρε για το παραπάνω θέμα στην τελευταία συνεδρίασή του το ΔΣ της ΚΑΚ ΑΕ ΟΤΑ, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα αγροτών και επαγγελματιών του χώρου.

Πέραν αυτού, υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη εορταστική εκδήλωση που διοργανώνεται την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ανεξάρτητα καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί κανονικά στον στεγασμένο χώρο πώλησης βιολογικών προϊόντων».