Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 13:05

"Μήνυμα αγώνα" η μαζική συμμετοχή στις πρόσφατες εκλογές

"Μήνυμα αγώνα" η μαζική συμμετοχή στις πρόσφατες εκλογές

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Ικανοποίηση για τη μαζική συμμετοχή των αγροτών στις πρόσφατες (4-6 Οκτωβρίου) εκλογές του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης  εκφράζει ο Σύλλογος, κάνοντας λόγο για «μήνυμα αγώνα και αισιοδοξίας»…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, συνολικά στον Δήμο Μεσσήνης ψήφισαν 273 αγρότες. Εκλέχτηκε νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και 27 αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

«Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης χαιρετίζει τη μαζική συμμέτοχη των εκατοντάδων αγροτών που στήριξαν την προσπάθεια του συλλόγου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τόσο για ανάδειξη διοικητικού συμβούλιου του συλλόγου μας, όσο και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου», τονίζει ο Σύλλογος και προσθέτει:

«Η μαζική συμμέτοχη στις κάλπες αλλά και η εγγραφή των πολλών νέων μελών στο σύλλογο δίνει νέα πνοή στο κίνημα και ελπίδα στον αγώνα μας.

Καλούμε όλους τους αγρότες της Μεσσήνης που συσπειρώθηκαν στον σύλλογο,  να αντιπαλέψουμε τη λογική της μοιρολατρίας, τις πολιτικές που μας έφτασαν στο ξεκλήρισμα. Οργανώνουμε τους μαζικούς αγώνες μας, εναντία σε κάθε μέσω που χρησιμοποιούν για να μας φτωχοποιήσουν η Ευρωένωση, η ΚΑΠ και οι κυβερνήσεις τους, νέες και παλιές.

Η απάντησή μας θα είναι οργάνωση και αγώνας. Τα σχέδιά τους να μας βγάλουν από τη μέση, μαζεύοντας τη γη πέντε μεγαλοαγρότες και δυο μεγαλοεπιχειρήσεις που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα σε όλο τον Νομό, μετατρέποντάς μας εργάτες στα χωράφια μας, θα πέσει στο κενό.

Δεν μασάμε ότι η «ανάπτυξη» που επαγγέλλονται θα μας φέρει καλύτερες μέρες, αφού θα είναι ανάπτυξη για λίγους, στηριγμένη στις πλάτες όλων μας.

Ο κάθε φτωχός αγρότης, μαζί με την οικογένειά του, μαζί με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό, να πάρει θέση στον αγώνα για την επιβίωσή του».