Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 09:26

Περιοδείες των αγροτών της Μεσσήνης το Σαββατοκύριακο, συνέλευση τη Δευτέρα για μπλόκο

Περιοδείες των αγροτών της Μεσσήνης το Σαββατοκύριακο, συνέλευση τη Δευτέρα για μπλόκο

Περιοδείες για την ενημέρωση των αγροτών για το διεκδικητικό πλαίσιο θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης, ενώ παράλληλα καλεί τους αγρότες να συγκεντρώσουν τα τρακτέρ τους στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Μεσσήνης. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει συνέλευση, όπου θα εξεταστεί αν και πότε θα στηθεί μπλόκο. Ακόμη ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης καταγγέλλει ως πράξη αυταρχισμού και καταστολής την αποστολή ΜΑΤ για την παρεμπόδιση των κινητοποιήσεων των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας…

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης με ανακοίνωσή του “χαιρετίζει τους δεκάδες αγρότες που συμμετείχαν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ε.Η.” την Παρασκευή το πρωί και επισημαίνει: “Αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε από την Μεσσήνη έφτασε στην Δ.Ε.Η. Στην Καλαμάτα όπου κρεμάστηκε πανό και δώσαμε στον προϊστάμενο τα αιτήματα μας. Ήταν η πρώτη μάχη σε έναν μακρύ αγώνα που έχουμε μπροστά μας συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες να συσπειρωθούν γύρω από τον αγροτικό σύλλογο συγκεντρώνουμε τα αγροτικά μας μηχανήματα.

  • Σαββάτο 5-2-2022 το Δ.Σ. του συλλόγου συνεχίζει με περιοδεία και συγκέντρωση τρακτέρ στο σταθμό.
  • Κυριακή 6-2-2022 συνεχίζουμε περιοδείες και συγκέντρωση μηχανημάτων. 
  • Δίνουμε δυναμικό ραντεβού την Δευτέρα 7-2-2022 στις 12 το μεσημέρι όπου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση. Με τα τρακτέρ μας στο δρόμο αποφασίζουμε για το μέλλον μας.

Ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Μεσσήνης καταγγέλλει τον αυταρχισμό και την καταστολή του κράτους που έστειλε τα ΜΑΤ να εμποδίσει τους συνάδελφους στην Νίκαια να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματα μας. Η τρομοκρατία δεν μας φοβίζει  αντίθετα μας αποδεικνύει ότι έχουμε δίκιο. Όλοι τώρα στον δρόμο του αγώνα!”.