Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 21:16

Ο καφές ΣΠΙΝΟΣ με rebranding σημάτων στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Ο καφές ΣΠΙΝΟΣ με rebranding σημάτων στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Έμπνευση, θάρρος, δημιουργικότητα συνεχίζουν να αποτελούν διακριτικά στοιχεία, πάντα μαζί με την επιμονή στην ποιότητα και το σεβασμό στην παράδοση, για την εταιρεία του Γιώργου Σπίνου, το καφεκοπτείο δηλαδή και την επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία καφέ που έχει πιστούς καταναλωτές όχι μόνο στην Καλαμάτα και τη Μεσσηνία αλλά σε όλη την Ελλάδα και σε Έλληνες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας…

Στο πλαίσιο του 7ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, η εταιρεία ΣΠΙΝΟΣ αποκάλυψε τα νέα της λογότυπα, η επίσημη παρουσίαση των οποίων θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για το εταιρικό σήμα, που έρχεται να αντικαταστήσει το σήμα μέσα στο ρόμβο και παραπέμπει στην τεχνοτροπία Αρ Ντεκό (Art Déco) και περιέχει το έτος ίδρυσης της επιχείρησης, το 1926 καθώς και το όνομα της Καλαμάτας. Επίσης πρόκειται για το σήμα του αυθεντικού ελληνικού καφέ με το πουλί σπίνος και για το νέο χαρμάνι εσπρέσο με σήμα τη γάτα και όνομα TRE GATTI.

Καλή επιτυχία να έχουν τα νέα σήματα της εταιρείας και να συνεχίσουν ο Γιώργος και η Λευκή Σπίνου με τους εργαζόμενους και συνεργάτες τους να μας τονώνουν με τον εξαιρετικό καφέ τους.
Στ.Μ.