Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 08:30

Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την επιβίωση των επιχειρήσεών μας

Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την επιβίωση των επιχειρήσεών μας

Η καθολική συμμετοχή των επιχειρήσεων της Μεσσήνης στη χθεσινή απεργία της εστίασης είναι ορόσημο για τη συνέχιση του αγώνα προκειμένου να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης, που με ανακοίνωσή του εκφράζει την ικανοποίησή του και τα συγχαρητήριά του στους επαγγελματίες για την κοινή τους στάση…

Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης “εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, προς τις επιχειρήσεις μέλη του αλλά και τις επιχειρήσεις του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Εστίασης Μεσσήνης, για την πλήρη συμμετοχή τους στην απεργία.

Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την δήλωση συμπαράστασης τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Μεσσήνης.

-Θεωρούμε ότι η Μεσσήνη και οι επαγγελματίες της, στο σύνολο τους έστειλαν ένα ομόφωνο, με πνεύμα συναδελφικότητας μήνυμα προς την κυβέρνηση.

-Θεωρούμε ότι η άψογη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων και των επαγγελματιών της πόλης μας είναι παρακαταθήκη για το μέλλον της περιοχής μας, καθώς μέσα από την ομόνοια και την αλληλοστήριξη συσφίγγονται οι σχέσεις μας αλλά και η πόλη μας γίνεται παράδειγμα προς μίμηση.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι σε όλους, αλλά και στους πολίτες της πόλης μας για την κατανόηση τους.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να εξασφαλίσουμε την επιβίωση των επιχειρήσεων και των θέσεων εργασίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μας”.