Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 09:29

Υποδοχή το απόγευμα της Lufthansa στο αεροδρόμιο με αψίδα νερού

Υποδοχή το απόγευμα της Lufthansa στο αεροδρόμιο με αψίδα νερού

ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ 
Πανηγυρική θα είναι το απόγευμα η υποδοχή της πρώτης πτήσης της Lufthansa από το Μόναχο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Το αεροπλάνο της γερμανικής εταιρίας αναμένεται στις 6.30 και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκε ότι η υποδοχή θα γίνει με αψίδα νερού από οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας…

Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε: “Η πρώτη πτήση της Lufthansa στον διεθνή κρατικό αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” προσγειώνεται το Σάββατο 21 Μαΐου, στις 6.30 το απόγευμα, προερχόμενη από το Μόναχο.

Τους επιβάτες θα υποδεχθούν στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της έναρξης των δρομολογίων του γνωστού γερμανικού αερομεταφορέα προς τον διεθνή κρατικό αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, το αεροσκάφος -κατά την είσοδό του στον χώρο στάθμευσης αεροσκαφών- θα περάσει κάτω από την καθιερωμένη σε ανάλογες περιπτώσεις αψίδα νερού που θα σχηματίσουν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι την Τρίτη 31 Μαΐου, στις 9.40 το πρωί, θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας η πρώτη πτήση προς την μεσσηνιακή πρωτεύουσα της εταιρείας Volotea, από την Βενετία.

Τέλος, μεθαύριο Κυριακή 22 του μήνα, είναι προγραμματισμένη για τις 3.20 το μεσημέρι η πρώτη πτήση της Aegean από τις Βρυξέλλες”.