Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 09:43

Ομιλία Κικίλια για τον τουρισμό το Σάββατο στην Καλαμάτα

Ομιλία Κικίλια για τον τουρισμό το Σάββατο στην Καλαμάτα

ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

«Μεσσηνία, τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο» είναι το θέμα ομιλίας που θα κάνει ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στη μία μετά το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Νωρίτερα, στις 11.30 το πρωί, ο υπουργός, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, θα εγκαινιάσουν τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας στην Καλαμάτα, στην οδό Κολοκοτρώνη 7…

Η ΔΕΕΠ Μεσσηνίας της Ν.Δ. ανακοίνωσε σχετικά ότι «το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 π.μ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και θα τελεστεί ο αγιασμός των Γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, Κολοκοτρώνη 7, 1ος όροφος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη παρουσία τους ο Υπουργός τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι Βουλευτές του νομού μας.

Την ίδια μέρα και ώρα 13:00, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού κέντρου Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Υπουργού τουρισμού κ. Κικίλια,  με θέμα:

 « Μεσσηνία, Τουριστικός προορισμός  όλο το χρόνο»».