Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 14:55

Συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Ίδρυμα Παναγιώτη Φασούλα

Παναγιώτης Φασούλας, Πέτρος Τατούλης, Βασίλης Σκουντής, Σταύρος Κουκάκης Παναγιώτης Φασούλας, Πέτρος Τατούλης, Βασίλης Σκουντής, Σταύρος Κουκάκης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Ίδρυμα Παναγιώτη Φασούλα, του μπασκετμπολίτσα-αράχνη μπροστά στα καλάθια, συμφώνησαν χθες ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με τον παλιό αθλητή. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα διοργανωθούν αθλητικές δραστηριότητες στις πόλεις της Περιφέρειας με σκοπό την προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι και του ευ ζην, μέσω του αθλητισμού και του μπάσκετ…

Ο Παναγιώτης Φασούλας παραβρέθηκε, χθες στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου και συγγραφέα Βασίλη Σκουνή, με τίτλο «Είμαστε πια πρωταθλητές», το οποίο αναφέρεται στην κατάκτηση του ευρωμπάσκετ το 1987.

Σε αυτή την εκδήλωση ο περιφερειάρχης μίλησε «για τη μεγάλη ψυχή όλων των αθλητών της ομάδας που έφερε αυτό το μεγάλο επίτευγμα, το οποίο έκανε όλους τους Έλληνες να ενωθούν». Όπως σημειώνει η Περιφέρεια σε σχετικό δελτίο Τύπου, «ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε την ιστορική πολιτική αναφορά σημειώνοντας το γεγονός ότι στα μεγάλα γεγονότα, στις μεγάλες προκλήσεις οι Έλληνες μπορούν να ενωθούν. «Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα. Θέλει ένωση δυνάμεων για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση».

Πριν την παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Παναγιώτη Φασούλα, των συνεργατών του, του Βασίλη Σκουντή και του δημοσιογράφου και αντιπροέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρου Κουκάκη, με τον περιφερειάρχη, κατά την οποία αποφασίστηκε η συνεργασία με το Ίδρυμα Παναγιώτη Φασούλα για τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων στις πόλεις της Πελοποννήσου για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδίως των νέων, σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα μέσω του αθλητισμού και κυρίως του μπάσκετ.