Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 21:05

Επαφές του Μεσσηνιακού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπουργούς

Επαφές του Μεσσηνιακού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπουργούς

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Κορυφαίες επαφές είχε σήμερα στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Μεσσηνιακού. Οι εκπρόσωποι του γυμναστικού συλλόγου με την ιστορία των 130 χρόνων, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση. Τα κορυφαία θέματα που απασχολούν το Μεσσηνιακό -και είναι θέματα που αφορούν γενικότερα τον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής- είναι η υποστήριξη της καταξιωμένης διοργάνωσης στίβου «Παπαφλέσσεια», η υποστήριξη του Συλλόγου για τη συντήρηση του γηπέδου…

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης Μπάμπης Βακαλόπουλος, Δημήτρης Πουλόπουλος, Χρήστος Ζερίτης, καθώς και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους Λούης Τσάτουμας.

Οι εκπρόσωποι του Μεσσηνιακού ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εκδηλώσεις που σχεδιάζει ο Μεσσηνιακός το 2018 στο πλαίσιο του γιορτασμού της επετείου των 130 χρόνων του Συλλόγου.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη οι εκπρόσωποι του Μεσσηνιακού συζήτησαν επίσης για τις εκδηλώσεις του Μεσσηνιακού και για τα «Παπαφλέσσεια», τα οποία ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι θα τα υποστηρίξει οικονομικά το υπουργείο και θα τα θέσει υπό την αιγίδα του.

Τέλος, με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, οι εκπρόσωποι του Μεσσηνιακού συζήτησαν για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, για τα προβλήματα του γηπέδου του Μεσσηνιακού και τη γενικότερη κατάσταση των αθλητικών υποδομών.
Στ.Μ.