Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 17:24

Ικανοποίηση Τατούλη για το Ironman: Αποτελεσματική η αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ικανοποίηση Τατούλη για το Ironman: Αποτελεσματική η αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ  
Εξαιρετικά ικανοποιημένος δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, για την επιτυχία που σημείωσε ο διεθνής αγώνας τριάθλου Ironman, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα και διεξάχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Costa Navarino. Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την επιτυχία της διοργάνωσης, ενώ τόνισε ότι με ενέργειες της Περιφέρειας θα πραγματοποιηθούν και άλλα μεγάλα διεθνή γεγονότα στην Πελοπόννησο…

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, “την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino, που έφερε την Πελοπόννησο για άλλη μία φορά στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η «Μυθική Πελοπόννησος» έθεσαν υπό την αιγίδα τους και συνέτειναν με την αρωγή τους στην διεκδίκηση, την εξασφάλιση και την υλοποίηση του παγκόσμιου αυτού αθλητικού γεγονότος.

Ο Περιφερειάρχης μάλιστα τόνισε ότι αναμένονται πολλές τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις στην Πελοπόννησο, ενώ «η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το IRONMAN για την επόμενη διετία. Η Πελοπόννησος μέσα στην επόμενη δεκαετία θα κεφαλαιοποιήσει οφέλη ως η μεγάλη δύναμη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.  Να σημειωθεί ότι το IRONMAN είναι η πλέον κορυφαία αθλητική διοργάνωση αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, με 260 διοργανώσεις σε 60+ χώρες, 6 ηπείρους και περισσότερους από 1 εκ. αθλητές. Για πρώτη φορά δε, φιλοξενείται στην Ελλάδα».

Ο Πέτρος Τατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές, τους συνεργάτες του, την ΤΕΜΕΣ , αλλά και τους εκατοντάδες εθελοντές που «αναδεικνύουν το πραγματικό πρόσωπο της κατασυκοφαντημένης αυτής χώρας», ενώ εξήρε και την αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τις εμπλεκόμενες δημοτικές Αρχές.

Μεταξύ άλλων , κατά τις χθεσινές απονομές των μεταλλίων , ο κ. Τατούλης δε δίστασε να κάνει και μια πρόβλεψη: «Η Πελοπόννησος δεν πλήρωσε μόνο για φέτος τα δικαιώματα αλλά έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και για τα επόμενα δύο χρόνια. Θέλουμε λοιπόν να διαβεβαιώσουμε όλους τους φορείς ότι του χρόνου θα είναι δυνατότερο το γεγονός. Θα ξεπεράσουμε την φετινή συμμετοχή, μία συμμετοχή- έκπληξη,  ιδιαίτερα σημαντική για τα δεδομένα της χώρας μας. Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, που ήρθαν εδώ και έδωσαν την ψυχή τους, ευχαριστούμε τους εθελοντές και όλους όσοι βοήθησαν προκειμένου να παρουσιαστεί αυτό το σημαντικό γεγονός».

Τόσο οι διοργανωτές, όσο και η ΤΕΜΕΣ ευχαρίστησαν την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον περιφερειάρχη προσωπικά για την ενεργή και αποτελεσματική του αρωγή δίπλα σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία στην Μεσσηνία”.