Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 10:55

Στον Μεσσηνιακό εντάσσεται η "Ολυμπιάδα Καλαμάτας"

Στον Μεσσηνιακό εντάσσεται η "Ολυμπιάδα Καλαμάτας"

Στην οικογένεια του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου εντάσσεται ο Σύλλογος ‘Ολυμπιάδα Καλαμάτας’. Οι δύο Σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κλασικό αθλητισμό, προκειμένου, όπως λένε, «να προσφέρουν ποιοτικότερες υπηρεσίες στους αθλητές και αθλήτριες της Καλαμάτας, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο χώρο του στίβου στη χώρα μας»...

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., τα αγωνιστικά και τα τμήματα υποδομής της Ολυμπιάδας θα ενωθούν με τα αντίστοιχα του Μεσσηνιακού και οι αθλητές και αθλήτριες των δύο Συλλόγων θα καθοδηγούνται προπονητικά από την ομάδα προπονητών του Μεσσηνιακού.

Παράλληλα, στο προπονητικό δυναμικό του Μεσσηνιακού εντάσσεται η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Παναγιώτα Τσιάλα, η οποία θα αναλάβει την εκγύμναση των αθλητών και των αθλητριών στην Δισκοβολία και τη Σφυροβολία.

«Η συνεργασία των δύο σωματείων της πόλης μας θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του στίβου στην περιοχής μας, αφού θα δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες να προπονούνται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού στα αγωνίσματα των δρόμων, των αλμάτων και των ρίψεων», όπως σημειώνει ο Μεσσηνιακός.