Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 11:57

Δεύτερος στην κατηγορία του ο Β.Μυστριώτης στα Σέρβια Κοζάνης

Δεύτερος στην κατηγορία του ο Β.Μυστριώτης στα Σέρβια Κοζάνης

ΕΥΚΛΗΣ
Στην 1η Ανάβαση Αγίας Παρασκευής ''Γιώργος Πράσσος'', που πραγματοποιήθηκε στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη, συμμετείχε ο παλαίμαχος ποδηλάτης του ‘Ευκλή’, Βασίλης Μυστριώτης, τερματίζοντας μάλιστα δεύτερος στην κατηγορία του…

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του ο Ευκλής: «Πρόσφατα κατά την διάρκεια προπόνησης, δυο φίλοι και συναθλητές, ο Γιώργος Πράσσος και ο Γιώργος Μίλτσης, είχαν ένα θανατηφόρο ατύχημα στην Πτολεμαΐδα και αρκετά σωματεία αφιερώνουν τους αγώνες στην μνήμη των δυο αυτών παιδιών».

Ο πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στην ποδηλατική κοινότητα Καλαματιανός ποδηλάτης ταξίδεψε μέχρι την Κοζάνη, στις 31 Αυγούστου, για να λάβει μέρος στον εν λόγω ποδηλατικό αγώνα, τερματίζοντας 2ος στην κατηγορία του (μάστερ Δ΄) στα Σέρβια Κοζάνης, σε μια απαιτητική διαδρομή 15 χιλιομέτρων.

Εξάλλου, όπως αναφέρει ο Ευκλής, "τον Αύγουστο, ο Β. Μυστριώτης εκπροσώπησε τον Σύλλογο σ’ έναν άλλο αγώνα δρόμου, στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας, τερματίζοντας 5ος στην κατηγορία του, σε διαδρομή 35 χιλιομέτρων. Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ε.Ο.Π., την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και τη περιβαλλοντική οργάνωση ‘Πράσινο+Μπλε’».