Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 18:45

Taygetos Challenge – 10+1 χρόνια, 3+1 διαδρομές, το Μάρτη του 2020

Taygetos Challenge – 10+1 χρόνια, 3+1 διαδρομές, το Μάρτη του 2020

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ 
Προσδιορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του Taygetos Challenge, που είναι από τους πιο επιτυχημένους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και γίνεται στην Καρδαμύλη. Οι αγώνες λοιπόν θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Μάρτη 2020 και θα γράψουν ιστορία 10 συν ένα χρόνων, ενώ θα γίνουν 3 συν μία διαδρομές…

Συγκεκριμένα από τους διοργανωτές ανακοινώθηκαν τα εξής για την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων: “Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του επετειακού Taygetos Challenge τον Μάρτιο του 2019 στη δυτική Μάνη, με ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών, με την παρουσία όλων των μεγάλων αθλητών του ορεινού τρεξίματος και ρεκόρ διαδρομής στο Marathon και στο Experience, η διοργάνωση του 2020 αποτελεί πρόκληση! Έτσι, για το 2020 το Taygetos Challenge εμπλουτίζεται με την προσθήκη ακόμα μιας διαδρομής - έκπληξη!

Στο Taygetos Challenge, στις 21 και 22 Μαρτίου 2020 ο διήμερος αγώνας συμπληρώνει 10 +1 χρόνια και θα περιλαμβάνει 3 +1 διαδρομές συν το Vertical Speed! 

Το Taygetos Challenge, με φόντο το πανέμορφο μανιάτικο τοπίο της Καρδαμύλης ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού, είναι από τους πιο επιτυχημένους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, θεσμός πλέον, καθώς είναι ο αγώνας που ανοίγει την αγωνιστική περίοδο του ορεινού τρεξίματος και το πρωτάθλημα Skyrunning. Παράλληλα, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους όσους θέλουν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στην αγκαλιά του Ταυγέτου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του αγώνα. Έναρξη εγγραφών και πληροφορίες για το πλαίσιο του αγώνα στις 7 Ιανουαρίου 2020. Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη!”.