Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 22:01

Τεντόγλου, Καραλής, Πομάσκι: Είναι καταπληκτικά στην Καλαμάτα

Δημήτρης Πουλόπουλος, Γιώργος Πομάσκι, Εμμανουήλ Καραλής, Θανάσης Βασιλόπουλος, Μίλτος Τεντόγλου, Λούης Τσάτουμας, Παναγιώτης Συμεωνίδης, Νίκος Μπασακίδης Δημήτρης Πουλόπουλος, Γιώργος Πομάσκι, Εμμανουήλ Καραλής, Θανάσης Βασιλόπουλος, Μίλτος Τεντόγλου, Λούης Τσάτουμας, Παναγιώτης Συμεωνίδης, Νίκος Μπασακίδης

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Θ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ  
Ενθουσιασμένοι δήλωσαν από τις συνθήκες που βρήκαν φέτος στην Καλαμάτα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Μίλτος Τεντόγλου (Ολυμπιονίκης), Εμμανουήλ Καραλής και οι ομοσπονδιακοί προπονητές στίβου Γιώργος Πομάσκι και Παναγιώτης Συμεωνίδης, οι οποίοι το μεσημέρι επισκέφθηκαν τον δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο. Υπογράμμισαν ότι είναι ιδανικός προορισμός για προετοιμασία, ενώ ο Γιώργος Πομάσκι και ο δήμαρχος, ανακοίνωσαν ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να προετοιμάζονται στην πόλη άλτες χειμώνα, καλοκαίρι…

Τους πρωταθλητές συνόδευσαν ο παράγοντας του Μεσσηνιακού Γυναστικού Συλλόγου  Δημήτρης Πουλόπουλος και ο προπονητής και πρωταθλητής Λούης Τσάτουμας. 


Ο πρωταθλητές Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου (Ολυμπιονίκης) με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο

“Η φιλοξενία στην Καλαμάτα είναι πάρα πολύ ωραία. Κάνουμε καταπληκτική προπόνηση. Είναι όλα τέτοια, μας αρέσει και ελπίζουμε και στα επόμενα χρόνια να κάνουμε εδώ πολλές προπονήσεις” είπε ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, που επίσης ανέφερε ότι έχει βάλει ως στόχο στα Παπαφλέσσεια ή σε άλλη διοργανωση να σπάσει το τεράστιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα στο μήκος (8.66). 

Την εξαιρετικές εντυπώσεις του για την Καλαμάτα επισήμανε και ο Εμμανουήλ Καραλής, που αναφέρθηκε επίσης σε μίτινγκ στίβου που διοργανώνει για τον Ιούνιο στην Αρχαία Ολυμπία. 

Ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο που “οπλίσαν”, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, το Δημοτικό Στάδιο με σημαντικό αθλητικό εξοπλισμό και με βελτιώσεις στις υποδομές του. 

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, από την πλευρά του σημείωσε για τους κορυφαίους επισκέπτες του στον τομέα του κλασικού αθλητισμού: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι εδώ, που επέλεξαν και πάλι την Καλαμάτα για να προπονηθούν. Μια πόλη που διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και καιρικές συνθήκες για προπονήσεις και αγώνες. Βεβαίως, έχουμε μπροστά μας και τα «Παπαφλέσσεια», προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γι’ αυτό και απ’ ότι μιλήσαμε και με τον Δημήτρη Πουλόπουλο θα είναι αναβαθμισμένα εφέτος. Ως Δήμος, προφανώς στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία τέτοια και τις αθλητικές διοργανώσεις διότι θεωρούμε τον αθλητισμό κοινωνικό αγαθό κι έτσι τον αντιμετωπίζουμε».  

Στ.Μ.