Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 17:35

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της Καλαμάτας

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της Καλαμάτας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  
Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα, η προπώληση των οποίων έχει ξεκινήσει από τα γραφεία της ομάδας. Οι τιμές των διαρκείας κυμαίνονται από 500 ως 100 ευρώ για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας…

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας τής ομάδας μας, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, για να πάμε "ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ"!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

GOLD: 500 ΕΥΡΩ

Παρακολούθηση όλων των αγώνων από την Θύρα VVIP του γηπέδου.

 

SILVER: 250 ΕΥΡΩ

Παρακολούθηση όλων των αγώνων από τις Θύρες  VIP1, VIP2, 4Δ του γηπέδου.

 

BRONZE: 150 ΕΥΡΩ

Παρακολούθηση όλων  των αγώνων από τις Θύρες 1, 2Α, 2Β, 4Α, 4Β, 4Γ, 4Ε, 4Ζ, 4Η του γηπέδου.

 

FANS: 100 ΕΥΡΩ

Παρακολούθηση όλων των αγώνων από όλες τις Θύρες πλην VVIP, VIP1, VIP2 ΚΑΙ 4Δ του γηπέδου.

 

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία "ΠΑΕ Καλαμάτα", Φραντζή 14, Δευτέρα-Παρασκευή (10.00-17.00)

Τηλεφωνική Επικοινωνία: +30 27211 81356, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου 2022-2023 αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες τής ομάδας μας, για το πρωτάθλημα της Super League 2.  

- Η κατηγορία των FANS αφορά ανέργους, φοιτητές και μέλη οργανωμένων συνδέσμων τής ομάδας. Κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του αντίστοιχου δικαιολογητικού (κάρτα / βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα / βεβαίωση σπουδών).

- Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους, είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, η διεύθυνση e-mail, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του.

- Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Ωστόσο, η ΠΑΕ Καλαμάτα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης τής εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ, με γνώμονα την προστασία των φιλάθλων μας, αλλά και της δημόσιας υγείας.

- Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση σχετικά με την ηλεκτρονική παραγγελία των εισιτηρίων διαρκείας”.