Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 12:23

Στο Καρπενήσι η Καλαμάτα για προετοιμασία

Στο Καρπενήσι η Καλαμάτα για προετοιμασία

Αναχώρηση σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας για το Καρπενήσι, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της για τις νέες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι το “προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές μας, θα πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους, αλλά και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της σεζόν στο Αθλητικό Κέντρο Ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ”.

Ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, επέλεξε να συμμετέχουν σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους: Αντεμάι, Asamoah, Bakayoko, Benitez, Borges, Grozdanic, Lukaszczyk, Lupano, Matheus, Mavinga, Mendes, Moser, Αναστασόπουλο, Αρναρέλλη, Βασιλογιάννη, Γιαννόπουλο, Γκότση, Δρούγα, Κόκκορη, Κωνσταντινόπουλο, Λαδά, Μουζάκη, Μούζο, Μπέριο, Παπατόλιο, Πασά, Πολίτη, Ρόβα, Ταΐρη, Τάτο, Τριανταφυλλάκη, Τσιγαρίδη.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι το τεχνικό team της ομάδας αποτελούν οι: Π. Δρούγας  (Βοηθός προπονητή), Γ. Πολυμενέας (Αναλυτής), Ρ. Ντο Σάντος (Προπονητής Τ/Φ), Κ. Αθανασόπουλος (Γυμναστής), Κ. Διαμαντόπουλος (Φυσικοθεραπευτής), Π. Ζέρβας (Βοηθός φυσικοθεραπευτή), Ν. Αναγνωστόπουλος (Βοηθός φυσικοθεραπευτή), Τ. Χατζηαγγελής (Γενικός αρχηγός), Δ. Δρακόπουλος (Φροντιστής), Β. Καμαρινόπουλος (Οδηγός).

Από το τεχνικό team μίλησε ο Γιώργος Πολυμενέας και δήλωσε ότι: ““Σήμερα φεύγουμε για Καρπενήσι ώστε να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία μας, για να επιτύχουμε τους υψηλούς φετινούς στόχους της ομάδας. Σημασία έχει να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε υγιείς, ώστε να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σύλλογος, το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές μπορούμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα και ελπίζουμε ότι θα το πετύχουμε μέσα στη σεζόν”.