Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 00:44

Ο περιφερειάρχης το εναρκτήριο λάκτισμα στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Ο περιφερειάρχης το εναρκτήριο λάκτισμα στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Μεσσηνιακού

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, να κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα, ξεκίνησε χθες ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, αφού προηγήθηκε τελετή αγιασμού. Τα εγκαίνια έγιναν σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, γιατί το έργο που έγινε είναι πολύ σημαντικό για τη νεολαία και τον αθλητισμό στην περιοχή…

Όπως σημειώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε σχετικό δελτίο Τύπου, “το εν λόγω έργο -όπως επισήμανε ο περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του, μετά τον αγιασμό- έχει χρηματοδοτηθεί με 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία υλοποιεί σειρά έργων για αθλητικές υποδομές στη Μεσσηνία, αλλά και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

Μεταξύ άλλων, συνέχισε ο Π. Νίκας αναφερόμενος ειδικότερα στη Μεσσηνία, η Περιφέρεια διέθεσε πίστωση 350.000 ευρώ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, χρηματοδοτεί και τις σε εξέλιξη εργασίες στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, σύντομα αναμένεται να εγκαινιαστούν τα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Πλατύ και στην Ελαία, ενώ χθες Τρίτη υπογράφηκε το τεχνικό δελτίο για το προϋπολογισμού 258.053,21 ευρώ έργο που αφορά στην τοποθέτηση ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο του Μελιγαλά.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος, ενώ παρέστησαν ακόμα, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Περικλής Μαντάς και Μίλτος Χρυσομάλλης, οι αντιπεριφειάρχες Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλλιος, Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου, ο εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας Δημήτρης Ροΐδης, δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη των Δ.Σ. του Μεσσηνιακού Γ.Σ., του Πανθουριακού και του Αίαντα Καλαμάτας κ.α.”.

Ο πρώτος αγώνας στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Μεσσηνιακού έγινε μεταξύ των Παλαιμάχων του Μεσσηνιακού και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.