Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 13:44

Νέα εποχή με Ίλτσο Γκεοργκιόσκι στην Καλαμάτα

Νέα εποχή με Ίλτσο Γκεοργκιόσκι στην Καλαμάτα

Σύντομο - όπως αναμενόταν άλλωστε - ήταν το πέρασμα του Νίκου Κακαλέτρη από τον πάγκο της καλαμάτας. Στο πρόσωπο του “Σκοπιανού” Ίλτσο Γκεοργκιόσκι ο Γιώργος Πρασσάς βρίσκει το διάδοχο ουσιαστικά του Νίκου Αναστόπουλου, ευελπιστώντας να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, διασφαλίζοντας και οργανώνοντας σε όλα τα πλαίσια την επένδυση του. 

Άλλωστε ο 51χρονος νέος τεχνικός της “ Μαύρης Θύελλας”, είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού έχει αναλάβει στο παρελθόν διάφορους με επιτυχία ρόλους, υπήρξε προπονητής, κατέκτησε τίτλους, διατέλεσε παράγοντας, ήταν στέλεχος της FIFA και με την εμπειρία και τις παραστάσεις του, δύναται να καλύψει διάφορους ρόλους. 

Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι αναλαμβάνει βοηθός και ουσιαστικά θα είναι το δεξί χέρι του Γκεοργκιόσκι. Ο “Σκοπιανός” ποδοσφαιράνθρωπος συμφώνησε για ενάμιση χρόνο με την Π.Α.Ε.. Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρόσληψής του έχει ως εξής: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ΙΛΤΣΟ ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΣΚΙ.

Είναι 51 ετών Σκοπιανός με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2012 με την Βαρνταρ Σκοπίων, ενώ το 2016 που η εθνική της γειτονικής χώρας ήταν στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Γαλλία ήταν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Από το 2017-2021 ήταν μέλος τεχνικών επιτροπών της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, ενώ μέχρι τον Νοέμβρη του 2022 ήταν προπονητής στην ομάδα Μπρεγκαλνιτσα (Α Σκοπίων).

Βοηθός του θα είναι ο κ Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι ο οποίος σαν ποδοσφαιριστής έχει φορέσει μεταξύ άλλων ομάδων την φανέλα της Κέρκυρας και της Δόξας Δράμας.

Η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι για ενάμιση χρόνο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και πολλές νίκες τη φετινή χρονιά για την ομάδα μας”.