Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 01:16

Ο Παναγιώτης Σπηλιώτης 5ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο

Ο Παναγιώτης Σπηλιώτης 5ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 

Με τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Καλαμάτας, Παναγιώτη Σπηλιώτη, που έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό και κατέκτησε την 5η θέση και Σέργιο Θεοδωρακόπουλο, που κατέκτησε την 9η θέση, συμμετείχε η Εθνική Ελληνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Μαΐου στην πόλη Ποντγκόριτσα του Μαυροβούνιου. 

Όπως ενημερώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας, “με 3 νίκες και 2 ήττες ο Σπηλιώτης έπαιξε στον μικρό τελικό για χάλκινο μετάλλιο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο Θεοδωρακόπουλος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και κράτησε και τα δυο παιχνίδια έως το τέλος των αγώνων, οι οποίοι κρίθηκαν στα σημεία”.

Ο προπονητής του Συλλόγου, Παναγιώτης Μαρκάκης, σημείωσε ότι η συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο έδωσε στους δύο αθλητές σημαντικές εμπειρίες και πως “από αυτούς του αγώνες και από κάθε συμμετοχή με τα χρώματα της Ελλάδος αποκομίζουν γνώσεις και τακτικές για τους επόμενους αγώνες”.

Επόμενη Διεθνή διοργάνωση στην οποία θα λάβουν μέρος αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Καλαμάτας είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων Β’ που θα γίνει στην πόλη Σίμπιου της Ρουμανίας στις 17-18 Ιουνίου.

Ο Σύλλογος θα συμμετέχει και σε αυτό το Πρωτάθλημα με δυο αθλητές: τον Χαράλαμπο Σαχλά και τον Αθανάσιο Κοντούλη. “Καλή επιτυχία στους αθλητές μας !” εύχεται ο Σύλλογος.