Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 18:45

Έκθεση πασχαλινής λαμπάδας στο Ειδικό Δημοτικό-Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμάτας

Έκθεση πασχαλινής λαμπάδας στο Ειδικό Δημοτικό-Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμάτας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΞΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 
Θαυμάσιες πασχαλινές λαμπάδες έχουν φτιάξει οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού-Ειδικού Νηπιαγωγείου Καλαμάτας, στο πλαίσιο ενός προγράμματος δημιουργικής έκφρασης και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει μια από τις λαμπάδες, στηρίζοντας και τη λειτουργία του σχολείου, μπορεί να το επισκεφθεί καθημερινά από τις δέκα το πρωί έως τις δώδεκα το μεσημέρι…

Όπως σημειώνει η διεύθυνση του σχολείου, «όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού – Ειδικού Νηπιαγωγείου Καλαμάτας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, κατασκεύασαν πασχαλινές λαμπάδες.
Οι μαθητές ασχολήθηκαν με δραστηριότητες που αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητα, την παρατηρητικότητα και τη δημιουργική έκφραση, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξαν δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας με τους άλλους.
Τα δημιουργήματά τους θα διατεθούν σε φίλους του Ειδικού Σχολείου, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Για το λόγο αυτό θα λειτουργεί και έκθεση στο χώρο του σχολείου από Δευτέρα 11 Απριλίου έως και Παρασκευή 22 Απριλίου και από τις 10:00 – 12:00 το πρωί. Τιμή διάθεσης: 5 ευρώ». 

-