Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 18:04

Λευκές Νύχτες αυτό το Σάββατο στον Πύργο το άλλο στην Καλαμάτα…

Λευκές Νύχτες αυτό το Σάββατο στον Πύργο το άλλο στην Καλαμάτα…

ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Έπαψε να είναι πρωτότυπη η ιδέα της Λευκής Νύχτας και η μία μετά την άλλη πόλη αναλαμβάνουν τέτοιες διοργανώσεις. Το Σάββατο, την 1η του Λευκή Νύχτα διοργανώνει ο Πύργος, με τον Εμπορικό Σύλλογο να υπόσχεται μεγάλες εκπτώσεις για τα ψώνια των καταναλωτών και με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις, με κορυφαία τη συναυλία του Δημήτρη Μπάση στην πλατεία. Το άλλο Σάββατο σειρά παίρνει η Καλαμάτα, που διοργανώνει την 4η Λευκή Νύχτα, «τη μεγάλη βραδιά του εμπορίου και των πολιτιστικών εκδηλώσεων», όπως σημειώνει ο Δήμος…

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας σημειώνει για την 4η Λευκή Νύχτα: «Στις 27 Αυγούστου 2016, από τις 20.00 μέχρι το ξημέρωμα, Καλαματιανοί και επισκέπτες θα διασκεδάσουν και θα έχουν την ευκαιρία για ολονύκτιες αγορές, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών που θα επικρατήσουν στα εμπορικά καταστήματα της Καλαμάτας. Μάλιστα, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εγκρίθηκε η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στην Καλαμάτα από τις 20.00 του Σαββάτου 27 Αυγούστου μέχρι τις 5.00 το πρωί της Κυριακής 28 Αυγούστου 2016.
Η Καλαμάτα, τη Λευκή Νύχτα κατά τις 3 προηγούμενες χρονιές, «βούλιαξε» από κόσμο, που ήλθε μέχρι και από την Αθήνα κι από άλλες περιοχές εκτός Πελοποννήσου. Όλα κύλησαν όμορφα, ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν στις πλατείες και τους δρόμους, έκαναν συμφέρουσες αγορές που τόνωσαν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της πόλης, ενώ η Καλαμάτα προβλήθηκε πανελλαδικά.
Η 4η Λευκή Νύχτα απέχει μόλις 10 ημέρες και υπόσχεται να δώσει την ευκαιρία αγορών σε πολύ χαμηλές τιμές για τον άνδρα, τη γυναίκα και όλη την οικογένεια, μαζί με ολονύκτια διασκέδαση στη φιλόξενη Καλαμάτα!».
Στ.Μ.