Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 18:17

Φεστιβάλ "σαν να μην υπάρχει αύριο" στο Αγρόκτημα Φοίφα

Φεστιβάλ "σαν να μην υπάρχει αύριο" στο Αγρόκτημα Φοίφα

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 

Με ένα μουσικό φεστιβάλ «σαν να μην υπάρχει αύριο» ολοκληρώνει τον φετινό κύκλο εργασιών του το Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα, στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας...

«Χωρίς πολλά λόγια και χωρίς πολλές εξηγήσεις, με μουσικάρες που εκτιμούμε και με μουσικούς που μας εκτιμάνε, ολοκληρώνουμε τον φετινό κύκλο εργασιών μας στο αγρόκτημά μας και σας καλούμε στο NO TOMORROW FEST, στις 20.08.2016., το live που θα ταρακανουνήσει την καλαματιανη ραστώνη..."σαν να μην υπάρχει αύριο"!!!» γράφει η πρόσκληση.
Συμμετέχουν τα συγκροτήματα Rita Mosss,BUS,PlagueMeans of Payment καιMr. Booze.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και τα live ξεκινούν στις 18:00.
«Πάντα το αγρόκτημά μας αποτελούσε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για καλλιτέχνες που αναζητούν την αποκέντρωση της τέχνης και τη δημιουργία με τους δικούς τους όρους στον τόπο παραγωγής.
Όπως η τράπεζα σπόρων μας είναι ανοιχτή σε όσους ενδιαφέρονται να εξασκηθούν στην αυτοδιαχείριση της τροφής τους και να συμβάλουν στην αέναη διατήρηση της βιοποικιλότητάς μας, έτσι και το αγρόκτημά μας είναι ανοιχτό σε καλλιτέχνες που εκτιμάνε το έργο μας, λειτουργούν αυτοοργανωμένα και τολμούν να πάνε την τέχνη τους ένα βήμα πιο πέρα!
Η ζωή στη φύση έχει μια νομοτέλεια και δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι πολύ σκληρή, όμως μέσα σε αυτό τον κύκλο υπάρχουν και στιγμές δημιουργίας και αναγέννησης. Έτσι και εμείς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την φυσικά σκληρή καθημερινότητα με μικρές αλλά σημαντικές για εμάς στιγμές ανάτασης… παίρνοντας έτσι την κατάσταση στα χέρια μας».