«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι», δήλωσε ο Θανάσης Ηλιόπουλος σε ότι αφορά την εξέλιξη του Πολιτιστικού Καλοκαιριού και τη συμμετοχή του κόσμου. Το πρόγραμμα για σήμερα, Σάββατο, περιλαμβάνει τη Γιορτή Αγκινάρας στη Μικρομάνη, καθώς και την αγροτική έκθεση «Άρτος, Οίνος, Έλαιον», που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται στην Κυριακή το βράδυ, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Σε ό,τι αφορά τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, το βράδυ της Τρίτης στο Κάστρο, ο Θανάσης Ηλιόπουλος σημείωσε ότι σε αυτή θα παρουσιαστεί ο νέος δίσκος του δημοφιλούς καλλιτέχνη «Κατάστρωμα», καθώς και οι προηγούμενες επιτυχίες του. Το εισιτήριο στην προπώληση κοστίζει 12 ευρώ.
Σχετικά με τη συναυλία των OtherView το άλλο Σάββατο, τελευταίο του Αυγούστου, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας και θα είναι δωρεάν για το κοινό. Σημειώνεται ότι η συναυλία είχε κανονιστεί να γίνει τον περασμένο Μάρτιο μετά την καρναβαλική παρέλαση αλλά αναβλήθηκε λόγω καταιγίδας.
Το άλλο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στην Αλαγονία του Ταϋγέτου και η παραδοσιακή Γιορτή της Πατάτας, ενώ στις 22 και 23 του μηνός θα γιορτάσει το Καρβέλι και η Μονή Σιδηρόπορτας.
Κλείνοντας ο Θανάσης Ηλιόπουλος τόνισε ότι το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού είναι από τα καλύτερα προγράμματα καλοκαιρινών εκδηλώσεων μεταξύ των Δήμων της χώρας και συνεισφέρει και στην ανάπτυξη του τουρισμού καθώς προσφέρει επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους επισκέπτες.
Στ.Μ.