Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 09:22

Δημόσιος μητρικός θηλασμός στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 
Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Μεσσηνίας συμμετέχει στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Φέτος η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης (βόρειο σιντριβάνι)...

Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00, θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!

Ώρα προσέλευσης: 11.00
Ώρα καταμέτρησης: 12.00
Ώρα λήξης: 14:00

Οι εκδηλώσεις πανελλαδικά διοργανώνονται με την υπηστήριξη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που στην Ελλάδα γιορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου. Σκοπός η προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Παράλληλα, θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό και θα γίνουν συζητήσεις.