Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 18:17

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη από το Αριοχώρι της Καλαμάτας προς τους ηλικιωμένους

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ  
Εκδήλωση απόδοσης αγάπης, σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς τους ηλικιωμένους περιθαλπόμενους στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας πραγματοποίησε το πρωί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αριοχωρίου του Δήμου Καλαμάτας. Μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν τους ηλικιωμένους, ευχήθηκαν καλές γιορτές, τους τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα, χόρεψαν παραδοσιακούς σκοπούς, τους πρόσφεραν γλυκίσματα και διάφορα είδη…

Ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του Αριοχωρίου πρώτη φορά επισκέφθηκε το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, όμως αφενός η χαρά που έδειξαν ότι αισθάνθηκαν οι περιθαλπόμενοι ηλικιωμένοι και αφετέρου τα συγκινητικά συναισθήματα που διαπέρασαν τα μέλη του Συλλόγου, δημιούργησαν το λόγο ώστε ανάλογες εκδηλώσεις να γίνονται κάθε χρόνο.
KARAMPELAS-PANT-ARIOXORI-GHROKOMEIO-19-12-16.gifΟ πρόεδρος του Συλλόγου, Παντελής Καράμπελας, άλλα μέλη της διοίκησης και τα μέλη του χορευτικού τμήματος προσέφεραν στους ηλικιωμένους παραδοσιακά γλυκά και είδη ένδυσης. Από την πλευρά τους οι περιθαλπόμενοι χάρηκαν, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, ενώ ορισμένοι το διασκέδασαν κιόλας, τραγουδώντας την ώρα που τα μέλη του χορευτικού τμήματος χόρευαν.
Στ.Μ. 
ARIOXORI-GHROKOMEIO-XOROI-19-12-16.gif