Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 16:19

Ικανοποίηση για την κατάσταση του ΒΙΟ.ΠΑ. και τα οικονομικά του "Διοκλή"

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΙΤΑ 
Μέρα γιορτής ήταν η σημερινή για τη εταιρία του Δήμου Καλαμάτας «Διοκλής», το Βιοτεχνικό Πάρκο και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό. Το πρωί στο εκκλησάκι του ΒΙΟ.ΠΑ πραγματοποιήθηκε θρησκευτική γιορτή για την Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου, ενώ ακολούθως στο Διοικητήριο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του «Διοκλή», όπου ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, έδωσε τα συγχαρητήριά του στη διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας για τις προσπάθειές τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Βιοτεχνικό Πάρκο…

Κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας ο πρόεδρος του «Διοκλή», δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μπουζιάνης, ευχήθηκε σε όλους το 2017 να είναι μια καλή χρονιά, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους στην εταιρία και τους επαγγελματίες του Βιοτεχνικού Πάρκου για την αποδοτική συνεργασία που έχουν. Τέλος, ευχαρίστησε και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Διοκλή», υπογραμμίζοντας ότι και στο συμβούλιο η συνεργασία είναι άριστη.
KAMVISIDHS-ATHANASOPOULOS-MPOUZIANHS-27-01-17.jpg
Γιάννης Καμβδυσίδης, Κώστας Αθανασόπουλος και Παύλος Μπουζιάνης, στην πίτα του "Διοκλή"
Ο δήμαρχος από την πλευρά του παρατήρησε ότι η κατάσταση στη Βιοτεχνικό Πάρκο είναι εξαιρετικά καλή, ότι η οικονομική κατάσταση του «Διοκλή» είναι άριστη και τόνισε ότι αυτό οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλονται από το διοίκηση της εταιρίας και το προσωπικό της. Ο κ. Νίκας σημείωσε ότι είναι πολύ καλή η συνεργασία και με τους επαγγελματίες του ΒΙΟ.ΠΑ., ενώ επέμεινε ότι η αποδοτική διαχείριση που γίνεται από τον «Διοκλή» δεν είναι τυχαία, υπογραμμίζοντας μάλιστα και τις δυσκολίες που υπάρχουν στη διαχείριση της κατάστασης όσον αφορά τη λαϊκή αγορά ειδών ελαφράς βιοτεχνίας στην Αγία Τριάδα, για την οποία επίσης υπεύθυνη είναι η εταιρία.
Κατά τα άλλα, ο δήμαρχος ευχήθηκε το 2017 να είναι καλύτερο ή τουλάχιστον να μην είναι χειρότερο από το 2016, σημειώνοντας ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος λόγω της όξυνσης που υπάρχει σε εθνικά θέματα. Σχολίασε μάλιστα ότι «δεν έχουμε και καλούς γείτονες και γι’ αυτό πρέπει να έχουμε το νου μας, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό».
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των επαγγελματιών του Βιοτεχνικού Πάρκου, Κούλης Ψυχάρης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή», Θόδωρος Μπρεδήμας.
Στ.Μ.