Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 21:17

Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας το Σάββατο στην Καλαμάτα από τη Νέα Δημοκρατία

Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας το Σάββατο στην Καλαμάτα από τη Νέα Δημοκρατία

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 
Τα Νοσοκομεία Κυπαρισσίας και Καλαμάτας, καθώς και το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας «Διάπλαση», θα επισκεφθούν το Σάββατο οι υπεύθυνοι του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου και Ιάσων Φωτήλας, ενώ το απόγευμα θα παρουσιάσουν το «πλαίσιο αρχών της Ν.Δ. για την Υγεία» σε Νομαρχιακή Σύσκεψη για την Υγεία που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας…

Την Παρασκευή ο τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής τομεάρχης και βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας μίλησαν σε περιφερειακή συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.
Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στην πανελλαδική δράση της Ν.Δ. με τίτλο «Μήνας Υγείας». Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για διήμερο οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας της Δυτικής Ελλάδας και της Μεσσηνίας, όπου καταγράφονται προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο. Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του κόμματος από την Δυτική Ελλάδα και την Μεσσηνία που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της ΝΔ».
Η επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας θα γίνει στις 10:15 το πρωί του Σαββάτου και στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας στις 11:45. Το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ν.Δ, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Διάπλαση και μετά επίσκεψη στο Δημαρχείο της Καλαμάτας για συζήτηση με το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα. Η Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας στο Εργατικό Κέντρο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα.