Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 14:04

“Η ωραία κοιμωμένη” τον Αύγουστο στο Κάστρο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Το κλασικό παραμύθι «Η ωραία κοιμωμένη» θα παρουσιαστεί στις 16 Αυγούστου και στο Κάστρο της Καλαμάτας, στο πλαίσιο περιοδείας ανά την Ελλάδα. Πρόκειται για τη γνωστή εκδοχή του Σαρλ Περώ που διασκεύασε η στιχουργός και συγγραφέας Αγαθή Δημητρούκα...

Μια ιστορία για παιδιά, που μεταμορφώνεται ταυτόχρονα σε ένα μουσικό παραμύθι πλημμυρισμένο από τις μελωδίες του Δημήτρη Μπουζάνη  (Α΄ βραβείο καλύτερης χορωδίας το 1998, Α΄ βραβείο καλύτερου μαέστρου στο διαγωνισμό Hessen Chorwettbewerb το 2000, παραστάσεις «Mamma Mia», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Όλα τα δειλινά του κόσμου», Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017).

Το έργο σκηνοθετεί ο  Γιώργος Γιανναράκος ("Σιλωάμ" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Θέατρο "Τζένη Καρέζη", "Amour et piano", Θέατρο "Άλμα" και πολυχώρος "Αλεξάνδρεια", "Ταξίδι στην έρημο", Θέατρο "Radar", "Καφέ ντε Φλορ", φεστιβάλ "Μικρό Παρίσι στην Αθήνα").

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί:Κατερίνα Αθανασιάδη, Αλέξανδρος Βάρθης, Αφροδίτη Βραχοπούλου,  Λευτέρης Παπακώστας, Νικόλας Φραγκιουδάκης, Έλενα Χαραλαμπούδη.

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση: 8 ευρώ

Διάρκεια παράστασης:

90’ με διάλειμμα 

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/i-wraia-koimwmeni/