Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 18:33

Θερμές ευχαριστίες στη Φάρις, το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Ορφέα

Θερμές ευχαριστίες στη Φάρις, το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Ορφέα

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS
Στην εποχή της κρίσης και του ατομισμού εξακολουθούν να συμβαίνουν γεγονότα γεμάτα μηνύματα αλληλεγγύης, όπως η πρόσφατη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Μουσικού Ομίλου «Φάρις»,για την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.

Με ανακοίνωσή του το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Παιδικών Χωριών SOS και η Τοπική Ομάδα «ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της κοινωφελούς επιχείρησης Φάρις Καλαμάτας και το Μουσικό Όμιλο Ορφέας, για την αγκαλιά που άνοιξαν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, με τη διάθεση των εσόδων της συναυλίας στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας υπέρ των Παιδικών Χωριών SOS.
Το εξαίρετο πρόγραμμα και οι ιδιαίτερες ερμηνείες τόσο της Παιδικής Χορωδίας και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, όσο και της Χορωδίας του Ορφέα, επάξια κέρδισαν τον θαυμασμό και το εγκάρδιο χειροκρότημα. Είμαστε χαρούμενοι που τα Παιδικά Χωριά SOS απέκτησαν τόσο πολύτιμους φίλους και αρωγούς! Μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την στήριξη του παιδιού και της οικογένειας σε κρίση».