Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 22:27

Το Σάββατο στο Αρχοντικό Ταρσούλη εγκαίνια της έκθεσης «GOOD DESIGN 2016»

Το Σάββατο στο Αρχοντικό Ταρσούλη εγκαίνια της έκθεσης «GOOD DESIGN 2016»

ΚΟΡΩΝΗ 
Διεθνή βραβεία και εκθέματα αρχιτεκτονικής και υποδειγματικού σχεδιασμού θα προβληθούν στην Κορώνη, σε έκθεση με τίτλο «GOODDESIGN 2016», η οποία θα εγκαινιαστεί το Σάββατο, 26 Αυγούστου, στις οχτώ το βράδυ, στο Αρχοντικό Ταρσούλη…

Η έκθεση, που διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης και παρουσιάζεται – κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή 20:30 – 23:00, μετά από το Αρχοντικό Ταρσούλη θα παρουσιάζεται στο Μανιατάκειον Ίδρυμα, όπου θα παραμείνει ανοικτή κατά διαστήματα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου (πληρ. 0030 - 6976709769).

Την έκθεση θα παρουσιάσει και προλογίσει ο καθηγητής μηχανολογίας Δρ. Τάκης Παπαδόπουλος. Θα συνοδευτεί δε από αναλυτική παρουσίαση ενός από τα ιδιαίτερα εκθέματα που παρουσιάζονται στον χώρο από  την Μεσσηνιακής καταγωγής, πολλά υποσχόμενη ζωγράφο και αρχιτέκτονα, Αφροδίτη Κυριαζή.

Μέλη της Αθηναγορείου Φιλαρμονικής Κορώνης και της Ορχήστρας των Πλαγίων Ήχων. θα επενδύσουν μουσικά την όλη εκδήλωση.

Τα διεθνή αυτά βραβεία και εκθέματα παρουσιάστηκαν στο κοινό, αρχικά στο  Σικάγο και εν συνεχεία, κατά την διάρκεια  του 2016-2017, στο Δουβλίνο και στην Αθήνα.

Αποτελεί ένα διεθνές πρόταγμα αισθητικής εξωστρέφειας και ευαισθητοποίησης του αισθητηρίου του ευρύτερου κοινού της περιοχής μας, στις πιο σύγχρονες διεθνείς τάσεις, στον τομέα του σχεδιασμού προϊόντων και της αρχιτεκτονικής κτηριακών εγκαταστάσεων.                                                                                                                                                                                                                                                                               

Η έκθεση έχει τον τίτλο:

GREEN GOOD DESIGN AWARDS 2016

με την προτροπή:  ”Design a better world now!”