Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 18:56

Η Πειραματική Σκηνή με τους “Βατράχους” ξανά στο Κάστρο για τα παιδιά των πυροπλήκτων

Η Πειραματική Σκηνή με τους “Βατράχους” ξανά στο Κάστρο για τα παιδιά των πυροπλήκτων

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ 
Τους “Βατράχους” του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Δέσποινας Δραπανιά, θα παρουσιάσει και πάλι στο Κάστρο της Καλαμάτας, τη Δευτέρα και Τρίτη, 10 και 11 Σεπτέμβρη, η Πειραματική Σκηνή. Είναι μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης στα παιδιά των πυροπλήκτων της Αττικής, γι’ αυτό και η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ όποιος θέλει θα μπορεί να πάρει έναν λαχνό των 5 ευρώ, ώστε με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να αγοραστούν και προσφερθούν στα παιδιά παιχνίδια και ό,τι άλλο χρειάζονται…

Η αυλαία θα ανοίξει και τη Δευτέρα και την Τρίτη στις 8:30 το βράδυ. Όπως επισημαίνει η Πειραματική Σκηνή, “η παράσταση δίνεται δωρεάν με στόχο την αλληλεγγύη σε παιδιά -θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική. Γι' αυτό το σκοπό θα υπάρχει κουμπαράς, για όποιον θέλει να συνεισφέρει και λαχειοφόρος με δώρο « το πλοίο του Οδυσσέα» προσφορά του Παναγιώτη Σοφικίτη από τη συλλογή της μικροναυπηγικής του καλλιτέχνη.

Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν παιχνίδια, βιβλία και ότι άλλο είναι αναγκαίο και θα δοθούν προσωπικά στα παιδιά από κλιμάκιο των διοργανωτών.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

Ο κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ και η  κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής ενώπιον κοινού, στο τέλος της παράστασης "το μαγκάλι"του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν λαχνό, θα βρουν τις ημέρες των παραστάσεων Δευτέρα και Τρίτη 10-11 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο                      και στη συνέχεια θα πωλούνται λαχνοί :

  1. στο Βιβλιοπωλείο "ΑΝΑΓΝΩΣΗ" οδός Αναγνωσταρά 30 & Πανταζοπούλου                                                              
  2. στο καφέ "ΣΤΟ ΚΥΜΑ", οδός Ναυαρίνου 167
  3. στο κατάστημα ΓΚΟΝΟΣ, οδός Μαιζώνος 5 και
  4. στην Πειραματική Σκηνή,  Ευριπίδου 2, μετά τις 12 Σεπτέμβρη κάθε  απόγευμα 6.00-8.00