Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 12:58

Άφθονο γέλιο χάρισε η παράσταση καραγκιόζη στο Διαβολίτσι

Άφθονο γέλιο χάρισε η παράσταση καραγκιόζη στο Διαβολίτσι

Μία πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο ανοιχτό θέατρο Διαβολιτσίου, στην παράσταση Καραγκιόζη από τον θίασο του Φώτη Πρέσα, που δόθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 11ου Πολιτιστικού Αυγούστου...

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης:
Η (προ)χθεσινή Σαββατιάτικη βραδιά στο Ανοιχτό Θεατράκι του χωριού μας "Σταθία Κωνσταντακοπούλου" πραγματοποιήθηκε με πολύ κέφι και χαρά, καθώς τα γέλια των μικρών μας επισκεπτών  που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον Καραγκιόζη- αγαπημένο θεατρικό χαρακτήρα μικρών και μεγάλων - αντηχούσαν από πολύ νωρίς και καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης στις γύρω γειτονιές!

Πίσω από την σκηνή, ο αγαπημένος όλων μας Καραγκιοζοπαίχτης, Φώτης Πρέσας, ζωντάνεψε και πάλι τις λατρεμένες φιγούρες του Καραγκιόζη, του Μπάρμπα Γιώργου, του Χατζηαβάτη, με το έργο του "Ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου κ ο Καραγκιόζης Νύφη", χαρίζοντάς μας όμορφη διάθεση και άφθονο γέλιο με τις απολαυστικές γκάφες τους και τα αθώα πειράγματά τους!!!

Ένα διαφορετικό απολαυστικό Σαββατόβραδο, λοιπόν, απολαύσαμε όλοι μας μέσα από την βραδιά του Θεάτρου Σκιών του 11ου Πολιτιστικού Αυγούστου χαρίζοντας ταυτόχρονα χαρά ζωντάνια κ κίνηση στην καλοκαιρινή ζωή του χωριού μας!».