Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 10:32

Πίτες Συλλόγων από το Δήμο Πύλου-Νέστορος

Πίτες Συλλόγων από το Δήμο Πύλου-Νέστορος

Σειρά εκδηλώσεων έχουν ήδη διοργανωθεί από Συλλόγους από την περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος, είτε στον τόπο καταγωγής είτε στην Αθήνα, για την κοπή της πίτας του 2023…

Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Πύλου Νέστορος, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις εφτά το απόγευμα, θα κόψει την πίτα του ο Λαογραφικός Όμιλος Χώρας, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Γλιάτα”. Επίσης το Σάββατο, στις έξι το απόγευμα, θα κόψει την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών “Η Φανερωμένη”, στην αίθουσα του Συλλόγου. 

Το άλλο Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις έξι το απόγευμα, θα κόψει την πίτα του ο Σύλλογος Χωραϊτών Αττικής “Ο Νέστωρ”, στο ξενοδοχείο “Αμαλία”, απέναντι από την Είσοδο του Εθνικού Κήπου της Αθήνας στο Σύνταγμα. 

Επίσης το άλλο Σάββατο 28 Ιανουαρίου θα κόψουν από κοινού την πίτα τους, σε χοροεσπερίδα, ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος “Παπαφλέσσας” Βλαχόπουλου και ο Σύλλογος Γυναικών Βλαχόπουλου, στις οχτώ το βράδυ, στα “Ψαράκια” στη Χώρα, με τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ. 

Την άλλη Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις πέντε το απόγευμα, θα κόψει την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλας, στην αίθουσα του Συλλόγου.