Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 12:13

Το πρώτο OpenTourism για το 2015 στην Καλαμάτα

Το πρώτο OpenTourism για το 2015 στην Καλαμάτα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
To OpenTourism Kalamata διοργανώνει το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στο Elite City Resort το μη κερδοσκοπικό εργαστήρι επιχειρηματικού πολιτισμού Mataroa

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
ToOpenTourismKalamataδιοργανώνει το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στo Elite City Resort το μη κερδοσκοπικό εργαστήρι επιχειρηματικού πολιτισμού Mataroa… 

Στο πρώτο OpenTourismKalamata για το 2015, που θα πραγματοποιηθεί 6.00 - 8.00 το βράδυ, οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με την ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Πρόγραμμα
17.30 - 18:00 - Προσέλευση
18.00 - 18.10 - Έναρξη OpenTourismKalamata 
18.15 - 18.35 - Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, AldemarResorts και Μέλος Δ.Σ. ΣΕΤΕ
18.40 - 19.00 - Ντίνα Νικολάκου, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου
19.05 - 19.25 - Σωτήρης Βαρελάς, Σύμβουλος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου
19:30 - 20:00 - Ερωτήσεις - Ανοικτή Συζήτηση - Networking - Κλείσιμο OpenTourismKalamata

Οι ανοιχτές συναντήσεις του OpenTourismαφορούν στον τουρισμό και αποτελούν μια πρωτοβουλία από ανθρώπους που αγαπούν και ασχολούνται με αυτόν, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ανοιχτού διαλόγου για τον κλάδο και όλα τα σχετικά θέματα που προκύπτουν. Εκτός από απόψεις και επιχειρηματικές ιδέες, ένας από τους στόχους είναι η αλλαγή της νοοτροπίας αντιμετώπισης του τουρισμού και η προώθηση της γνώσης στις επιχειρήσεις του κλάδου.
«Το OpenTourismKalamata» όπως σημειώνουν οι διοργανωτές του, «θα πραγματοποιείται στις αρχές κάθε μήνα μέχρι τον Ιούνιο του 2015, σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας και ευρύτερα της Μεσσηνίας. Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε θα αφορούν τις αγορές προκλήσεις για την Καλαμάτα, την κρουαζιέρα, τις τεχνολογικές εξελίξεις, τη γαστρονομία και γενικά βέλτιστες πρακτικές.
Όπως πάντα, το τίμημα εισόδου είναι μηδενικό και η πρόσκληση ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο!».
Η συντονιστική ομάδα του OpenTourismKalamataαποτελείται από τους Ιπποκράτη Παπαδημητράκο, Αντώνη Παπαδόπουλο, Ανδρέα Ζαγάκο και Παύλο Παύλου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στο www.mataroa.org/opentourism.