Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 03:00

Το Δημοτικό Ωδείο τιμάει τους αριστούχους του που ανταποδίδουν με συναυλία

Το Δημοτικό Ωδείο τιμάει τους αριστούχους του που ανταποδίδουν με συναυλία

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
Τους μαθητές του που ξεχώρισαν με το ταλέντο και τη δουλειά τους, τιμάει αύριο το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. Στο Πνευματικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Ετήσια Συναυλία των αριστούχων, από όλες τις σχολές οργάνων και θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα…

Όπως σημείωσε χθες, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Φάρις, ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Διονύσης Μαλλούχος, θα βραβευτούν συνολικά 25 μαθητές του Ωδείου, από τα τμήματα των αρχαρίων μέχρι τους πολύ προχωρημένους. Ο διευθυντής τόνισε ότι είναι σημαντικό να παραστούν στη συναυλία τα μέλη του Δ.Σ. της Φάρις, διότι πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση και μια επιβράβευση των μαθητών. Πρόσθεσε ότι στους μαθητές θα προσφερθούν και cd, προσφορά της οικογένειας Νταγιόπουλου, η οποία ανταποκρίθηκε σε σχετική πρόσκληση του πρώην διευθυντή της Φάρις, Πανάγου Φουρναράκη. 
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ. Επιπλέον το Δ.Σ. της Φάρις αποφάσισε την κάλυψη της δαπάνης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης τιμής και μνήμης του Στέφανου Βασιλειάδη, μια σπουδαία προσωπικότητα της μουσικής στη χώρα μας και, όπως τόνισε ο Διονύσης Μαλλούχος, εμπνευστής και δημιουργός των Μουσικών Σχολείων της χώρας.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μάη στο Πνευματικό Κέντρο, γίνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και του Συλλόγου Γονέων Σπουδαστών των Σχολών της Φάρις, αλλά και με την οικογένεια του μουσικού, που θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων. Ο Διονύσης Μαλλούχος σημείωσε, τέλος, ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχει και χορευτική ομάδα της Σχολής Χορού της Φάρις, ενώ και η Βίκυ Μαραγκοπούλου, πρώην διευθύντρια της Σχολής Χορού, υπογράμμισε το πόσο σπουδαίος ήταν ο Στέφανος Βασιλειάδης, για τον οποίο πρόσθεσε ότι το έργο του είναι στενά συνδεδεμένο και με το χορό. Επισημαίνεται ότι η κόρη του Στέφανου Βασιλειάδη ήταν καθηγήτρια στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.
Στ.Μ.