Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 08:56

Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας στο “Προσεχώς”

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ - ΜΕΓΑΛΟΥΣ 
Δύο εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, καθώς και μια προβολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα του κοινωνικού συνεταιρισμού "Προσεχώς" στην Καλαμάτα, γι’ αυτή την εβδομάδα...

Σήμερα Τρίτη στις 10.30 το πρωί, στην "παιδική γωνιά", τα παιδιά μαθαίνουν για τα θαλάσσια είδη που απειλούνται και προσπαθούν να τα σώσουν παίζοντας! Το εργαστήρι απευθύνεται σε ηλικίες από 5 έως 11 ετών και έχουν κόστος συμμετοχής 3 ευρώ για τα υλικά.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 8.00 το βράδυ οι μεγαλύτεροι δημιουργούν στένσιλ σε πάνινες τσάντες για την παραλία, τη λαϊκή, τη βόλτα. Για τους πιο παραδοσιακούς και μερακλήδες θα υπάρχουν βελόνες και υφάσματα για να δημιουργήσουν σε άλλο επίπεδο. Το εργαστήριο έχει κόστος συμμετοχής 3 ευρώ και την τσάντα που θα φτιάξουν οι συμμετέχοντες θα την πάρουν μαζί τους. Εάν θέλετε συγκεκριμένο στένσιλ, μπορείτε να το τυπώσετε σε ένα ασπρόμαυρο Α4 και να το έχετε μαζί σας.

Τέλος, για την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ, έχει προγραμματιστεί η προβολή Punk Economics - Οικονομικά για αρχάριους: "Στο κλίμα των ημερών... μαθαίνουμε το πως και το γιατί φτάσαμε ως εδώ και φανταζόμαστε το μέλλον, χαλαρά, με συλλογικότητα και κοκτεϊλ... κι όλα θα PUNKαλά...".

Προσεχώς, Σφακτηρίας 10 και Πολυβίου