Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 18:23

Ο σολίστ του μπουζουκιού Γιώργος Γεωργόπουλος στο Καλό Νερό

ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ
Μουσική βραδιά με τον διεθνούς φήμης σολίστ του μπουζουκιού Γιώργο Γεωργόπουλο διοργανώνει ο Σύλλογος των Απανταχού Καλονεριτών την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 9.30...

Αφορμή για την εκδήλωση η παρουσίαση της πορείας του υπό ίδρυση Μουσείου και Πολυχώρου Πολιτισμού στο Καλό Νερό (Οικισμός Άνω Καλού Νερού).
Ο Γιώργος Γεωργόπουλος παρουσιάζει με το μπουζούκι του κομμάτια κλασικής, βαλκανικής και κινηματογραφικής μουσικής, ενώ είχε πάρει μέρος και στις τελετές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνας και Πεκίνου.
«Εκπληκτική συγκυρία αποτελεί το γεγονός ότι εγκαινιάζουμε τις εκδηλώσεις στον περιβάλλοντα χώρο του μουσείου με τον Γιώργο, που ο πατέρας του έχει γεννηθεί ακριβώς στο σπίτι δίπλα από το υπό ίδρυση μουσείο στο Άνω Καλό Νερό και το πατρικό του σπίτι εξακολουθεί βεβαίως να υπάρχει. Είναι πραγματικά μια μοναδική στιγμή, ένας διεθνούς φήμης μοναδικός σολίστας του είδους να επιστρέφει στις ρίζες του, στον χώρο, που μέσω του υπό ίδρυση μουσείου - πνευματικού κέντρου και των πολιτιστικών δράσεων του συλλόγου μας - αποβλέπουμε να διατηρήσουμε τις ρίζες όλων μας με την ελληνική παράδοση και πολιτισμό, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις δύσκολες αυτές εποχές» σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του Συλλόγου.