Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 19:17

Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές του στίβου του Μεσσηνιακού από το Alma Sport

Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές του στίβου του Μεσσηνιακού από το Alma Sport

Τον Νικόλαο Ζαχαρέα, τον Γεώργιο Βασιλογιαννακόπουλο και τον Λάμπρο Μπακούρο, κορυφαίου αθλητές του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, τίμησε το Alma Sport, που είναι και χορηγός του Συλλόγου…

Ο Μεσσηνιακός ανακοίνωσε σχετικά: “Με βραβεύσεις έκλεισε η πολύ επιτυχημένη χρονιά του 2021 για το παλαιότερο τμήμα του ιστορικού Μεσσηνιακού. Τον Στίβο τον κυρίαρχο. Από το 1895 που ιδρύθηκε το Τμήμα και μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί χιλιάδες αθλητές από εκατοντάδες προπονητές. Αμέτρητες είναι οι επιτυχίες, οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις. Η μια γενιά διαδέχεται την άλλη και συνεχίζεται η εκπαίδευση των παιδιών, η μόρφωση των προπονητών, καθώς και η στήριξη από τους ανθρώπους που για πολλά χρόνια συντηρούν και μεγαλώνουν συνεχώς το Τμήμα Στίβου.

Μεγάλη συγκίνηση για όλους μας η 31η.12.2021 για τη βράβευση των τριών αθλητών μας που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους αγώνες με εντυπωσιακές επιδόσεις. Δίπλα στους τιμώμενους Νικόλαο Ζαχαρέα και Γεώργιο Βασιλογιαννακόπουλο, βρέθηκαν τα «ιερά τέρατα» του Στίβου, σαν τους Δημήτρη Πουλόπουλο, Λούη Τσάτουμα, Θοδωρή Χάντζο και Τάκη Κάβδα που πλέον από άλλα μετερίζια στηρίζουν τη νέα γενιά και την καμαρώνουν που ανεβαίνει επίπεδο και προβάλλει πανελλαδικά την Πελοπόννησο, την Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό. Δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο Λάμπρος Μπακούρος και την βράβευσή του παρέλαβε ο Θοδωρής Χάντζος.

Η Χορηγός εταιρία εμπορίας αθλητικών ειδών, το πασίγνωστο ALMA SPORT, το οποίο 40 χρόνια τώρα στηρίζει ποιοτικά την αθλητική δράση και τους αθλητικούς συλλόγους, επέλεξε στο κλείσιμο του 2021 να τιμήσει αυτούς που διακρίθηκαν περισσότερο και πρόβαλαν τον αθλητισμό της Καλαμάτας.

Τους χάρισε αθλητικό υλικό σε μια λιτή τελετή στο τέλος της οποίας ο Παναγιώτης Στασινόπουλος, 26ος Πρόεδρος του Μεσσηνιακού στα 134 χρόνια ζωής του, αφού συνεχάρη τους αθλητές, ευχαρίστησε την Χορηγό εταιρεία και προσέφερε στους τιμώμενους και στον κ. Κατσίποδα, εκπρόσωπο του ALMA SPORT ECONOMY, τον «Πάπυρο Τιμής», μια εξαιρετική τιμή που καθιερώθηκε από τον Μεσσηνιακό το 2021 και με αυτή θα τιμώνται στο μέλλον αξιόλογοι άνθρωποι”.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σύριγγα Παράδοση και πρόοδος »