Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 17:22

Οι Encardia στη Μεγάλη Μαντίνεια

Οι Encardia στη Μεγάλη Μαντίνεια

Με τους Encardia ξεκινά την καλλιτεχνική δράση του το Πολιτιστικό Αγρόκτημα (Art Farm) στη Μεγάλη Μαντίνεια Αβίας...

Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ., στο μικρό θέατρο του αγροκτήματος, όπου θα ακουστούν μελωδίες και τραγούδια των Ελληνόφωνων της Ιταλίας.
“Oι Encardia τραγουδούν στα γκρεκάνικα και σε άλλες πέντε γλώσσες-διαλέκτους. Ανήσυχα και unplagged, χωρίς μικρόφωνα και έντονα φώτα, τραγουδούν με κιθάρες βιολιά και κύμβαλα κάθε λογής και χορεύουν αδιάκοπα κι εκστατικά φέρνοντας τον κόσμο άνω-κάτω. Στην αρχή νομίζεις ότι είναι συγκρότημα αλλά μετά από λίγο νιώθεις ότι είναι μέλη μιας παράξενης οικογένειας. Τους αρέσει να ζωντανεύουν παραμύθια και να παραμυθεύουν τη ζωή και όταν τελειώνουν εξαφανίζονται μαζί με τις αράχνες, τις νεράιδες τις ταραντάτες και τους θρύλους τους. Προτιμούν να παίζουν μουσική στις πλατείες και στους δρόμους. Χαίρονται όταν βλέπουν τους ανθρώπους να χορεύουν και να τραγουδούν. Τελικά, πραγματοποιούν ''συναντήσεις'' μάλλον, παρά συναυλίες... ”.
Εισιτήρια προπωλούνται στο ''Blue note'' (Aριστομένους 34) και στο ''κύμα'' (Ναυαρίνου 167), στην Καλαμάτα.
Τιμή: 10 ευρώ
Πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 6932 483630 και 6936 518550

Η πρόσβαση στο αγρόκτημα γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Καλαμάτας - Μάνης. Στον οικισμό Κρίσκιο (Κουρή) - πριν τα Σωτηριάνικα - παίρνετε το δρόμο για Μεγάλη Μαντίνεια στρίβοντας δεξιά. Προχωρείτε γύρω στα 500 μέτρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Coniectura ΙΙΙ στην Καρδαμύλη Ναυαγός στο φεγγάρι »