Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 15:06

Πρωτότυπα δώρα βάφτισης για αγοράκια και κοριτσάκια!

Πρωτότυπα δώρα βάφτισης για αγοράκια και κοριτσάκια!

Όταν βλέπουμε προσκλητήριο για βάφτιση αμέσως περνούν δύο ερωτήματα από το μυαλό μας «Τι θα φορέσω;» και «Τι δώρο θα κάνω στο μωρό;». Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λύσετε μια από αυτές τις απορίες σας δίνοντάς σας ιδέες για το τι μπορείτε να δωρίσετε στους γονείς. Αν και μπορεί να πιστεύετε ότι οι επιλογές που έχετε είναι ελάχιστες στη πραγματικότητα στην αγορά μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία δώρων που θα εμπλουτίσουν τη προίκα μωρού και θα φανούν απολύτως χρήσιμα.

 

Μερικά οικονομικά είδη προίκας μωρού που μπορείτε να επιλέξετε για να δωρίσετε στη βάφτιση είναι το σετ σεντονιών για κούνια, ένα ειδικά σχεδιασμένο μαξιλάρι ύπνου το οποίο παρέχει απόλυτη άνεση και προστασία στο μωράκι όσο κοιμάται ή αν ψάχνετε κάτι πιο πρωτότυπο και μοντέρνο, πολλές εταιρείες σχεδιάζουν πανάκια αγκαλιάς που γίνονται ο αγαπημένος σύντροφος των μικρών από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Ένα επίσης έξυπνο δώρο που μπορείτε να κάνετε είναι η πάντα πλεξούδα κρεβατιού. Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε τι είναι μην ανησυχείτε! Πρόκειται για ένα προϊόν με διπλή χρήση δηλαδή μια πλεξούδα η οποία περιτριγυρίζει διακοσμητικά τη κούνια και ταυτόχρονα αποτρέπει το μωρό από το να τραυματιστεί.

Ένα δώρο για εσάς που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα είναι το σετ προίκας μωρού το οποίο περιλαμβάνει παπλωματάκι, κουνουπιέρα, παπλωματοθήκη και φυσικά μια πάντα. Στην αγορά, τα σετ προίκας είναι διαθέσιμα σε μεγάλο αριθμό σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε ανεξάρτητα αν προορίζεται για αγοράκι ή κοριτσάκι.

Το καρότσι περιπάτου είναι επίσης μια επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να δώσετε τη δυνατότητα στους γονείς να πάνε βόλτα το μικρό τους στο πάρκο και να ζήσουν μαζί τις πρώτες τους περιπέτειες στη φύση. Οι συλλογές από καρότσια περιπάτου που θα βρείτε κυμαίνονται σε  διάφορες τιμές οπότε θα σας είναι πολύ εύκολο να βρείτε αυτό που αντιστοιχεί στο δικό σας προϋπολογισμό.

Ένα δώρο το οποίο θα εκτιμήσουν πολύ οι γονείς και θα κρατήσει αρκετά απασχολημένο το μικρό αγγελούδι τους είναι τα παιχνίδια. Μια χνουδωτή κουδουνίστρα, μια σκηνή που μπορούν να συναρμολογήσουν και να τοποθετήσουν όπου επιθυμούν οι γονείς, ένα ξύλινο αλογάκι ή καροτσάκι είναι μερικές από τις επιλογές σας. Οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια θα αγαπηθεί εξίσου το ίδιο από το μικρό και να είστε σίγουροι ότι θα το χρησιμοποιήσει για πολλές μα πολλές φορές.

Μερικά δωράκια που θα φανούν κυρίως χρήσιμα στη μαμά κατά τον θηλασμό του μικρού είναι τα μαξιλάρια θηλασμού τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι ευλύγιστα και να την ξεκουράζουν αλλά και κάποιο θήλαστρο το οποίο θα επιτρέψει στη μανούλα να αποθηκεύσει εύκολα σε κάποιο σκεύος το μητρικό γάλα.