Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 16:22

Πρώτο ραντεβού; Η σωστή τσάντα ανάλογα το μέρος

Πρώτο ραντεβού; Η σωστή τσάντα ανάλογα το μέρος

Τόσο καιρό κοιτάγματα, μηνύματα, react στα stories και δε συμμαζεύεται, έχουμε νικητή: κερδίζει ο νέος έρωτας κι εσύ ετοιμάζεσαι για ραντεβού. Ίσως το outfit να το είχες σκεφτεί εδώ και λίγο καιρό, όμως την τσάντα ακόμα να τη βρεις. Δεν πειράζει, εμείς είμαστε εδώ με 4 προτάσεις:

 

  1. Backpack αν «συναντιόμαστε Μοναστηράκι και βλέπουμε»

 

Λίγο αναμενόμενο για ραντεβού αν είστε μεταξύ 20-30 και θέλετε στις πρώτες στιγμές να βολτάρετε μαζί στην πρωτεύουσα, μέχρι να καταλήξετε σε ένα σημείο και να συνεχίσετε την κουβέντα σας καθιστοί με ένα ποτό στο χέρι. Να περιμένεις και μετά το ποτό μια ήρεμη βόλτα στο Θησείο, αν όλα έχουν πάει καλά (πιστεύουμε σε σένα, για τον άλλο δεν ξέρουμε). Μια και δεν μιλάμε για κατάσταση one-off αλλά για ένα ραντεβού με σκέλη, η καλύτερη τσάντα για να σε συνοδέψει είναι το backpack. Μην ξεχάσεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου Hoff shoes για να είσαι άνετη στο περπάτημα.

 

  1. Τσάντα ώμου σε περίπτωση μετακίνησης με αυτοκίνητο σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος

 

Το ‘χει δει λίγο παγόνι και θέλει να σε εντυπωσιάσει με τους γαστρονομικούς προορισμούς του. «Θα σε βγάλω κάπου ωραία να φάμε» σου στέλνει. Που να ήξερε ότι θα τον εντυπωσιάσεις με τη νέα shoulder bag σου (από την συλλογή σου με τις Callista bags). Ήδη κάνοντας είσοδο στο αυτοκίνητο κάνεις «μπαμ», αφού δεν είσαι αρματωμένη με backpack για να σε δυσκολέψει. Οι πιο εντυπωσιακές επιλογές για shoulder bag έχουν συνήθως την υπογραφή της Callista, οπότε έχε το κατά νου.

 

  1. Clutch για κάπου κάπως crowded

 

Μην περιμένεις να χαρούμε για σένα αν για πρώτο ραντεβού σου πρότεινε ένα πολυσύχναστο μέρος που περισσότερο μοιάζει με club παρά μέρος για να γνωριστείτε. Χρειάζεσαι λοιπόν μια τσάντα που στην περίπτωση που θέλεις να διαφύγεις όπως - όπως να μη σε δυσκολέψει. Η πρότασή μας; Έχε μαζί σου το αγαπημένο σου τσαντάκι φάκελο, έτσι ώστε αν χρειαστεί να φύγεις σε χρόνο dt από τον χώρο, να έχεις την τσάντα που θα σε διευκολύνει περισσότερο.

 

  1. Χιαστί αν σε έχει μπερδέψει

 

Είναι αρχή ακόμα και σου το παίζει λίγο κουλτούρα, λίγο μπον βιβάν. Κάτι είπε για τσεχικό κινηματογράφο, κάτι είπε για μια στοά που έχουν το καλύτερο εκλαίρ και δεν το ξέρει ακόμα κανείς, κι εσύ είσαι πιο μπερδεμένη από ποτέ. Πριν απελπιστείς, ρίξε πάνω σου μια κομψή χιαστί τσάντα που θα σε βοηθήσει να χειριστείς κάθε δημιουργική ιδέα του, ούσα πλήρως εξοπλισμένη. Αρχή είναι ακόμα, θα καλμάρει, μην ανησυχείς.

 

Όπως κι αν έχει, κερδισμένη θα βγεις: Είτε θα γνωρίσεις κάποιον πολλά υποσχόμενο, είτε θα έχεις μια fun ιστορία να λες στις φίλες σου. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εσύ θα είσαι η πιο στυλάτη, και αυτό θα το θυμάσαι.