Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 01:26

Αλέξης Χαρίτσης: Δεν μας αξίζει να ζούμε έτσι, δεν θέλουμε να ζούμε έτσι και δεν θα ζήσουμε έτσι

Αλέξης Χαρίτσης: Δεν μας αξίζει να ζούμε έτσι, δεν θέλουμε να ζούμε έτσι και δεν θα ζήσουμε έτσι

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ 

«Αυτό το οποίο ζούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ένα ωραίο πλιάτσικο σε βάρος της κοινωνίας, σε βάρος όλων μας...» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Θησείο…

 

«Η κυβέρνηση της Δεξιάς πρέπει να φύγει, η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει», τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης και συνέχισε: «Στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης δεν έχει υπάρξει άλλη κυβέρνηση και άλλος πρωθυπουργός που να έχει ασκήσει πιο ακραία ταξική και κοινωνικά άδικη πολιτική». Επίσης συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «έχει ευνοήσει, σε πρωτοφανή βαθμό, τους πλούσιους σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας».

«Η ακρίβεια στη χώρα μας έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης» είπε ακόμη ο Αλέξης Χαρίτσης και συνέχισε: «Αυτό το οποίο ζούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ένα ωραίο πλιάτσικο σε βάρος της κοινωνίας, σε βάρος όλων μας...». 

“Δεν μπορεί να είναι αυτές οι προσδοκίες μας... Δεν μας αξίζει να ζούμε έτσι, δεν θέλουμε να ζούμε έτσι και δεν θα ζήσουμε έτσι» ανέφερε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, μιλώντας ακόμη για τον δίκαιο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα που δίνει η Νέα Αριστερά, η οποία τόνισε ότι “είναι το νέο σπίτι της Αριστεράς» και πρόσθεσε ότι «η Αριστερά είναι εδώ, για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει...».