Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 17:51

Για την αποχώρηση μέλους από την Κίνηση Ανεξάρτητων Ενεργών Πολιτών για το Δήμο Δυτικής Μάνης

Στούπα Δυτικής Μάνης Στούπα Δυτικής Μάνης

Της Σοφίας Χριστοφιλοπούλου* 
Εκ μέρους της Κίνησης των Ανεξάρτητων Ενεργών Πολιτών για τη διεκδίκηση του Δήμου Δυτικής Μάνης, θα ήθελα να εκφράσω την λύπη και την απογοήτευσή μας για την αποχώρηση του κ. Μουνδρέα Γιώργου από τον συνδυασμό μας.  
Στόχος μας ήταν και είναι η αναβάθμιση της όμορφης και ιστορικής πατριδας μας, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και οράματα τα οποία με ήθος, δουλειά αλλά πάνω απ όλα  ΟΜΟΝΟΙΑ πιστεύουμε ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε...

Όλοι κλέβουμε χρόνο από τις οικογένειές μας και τις εργασίες μας γιατί ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για τις ερχόμενες γενεές. Ήδη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας energipolitesditikismanis.gr η πρότασή μας για την διαχείριση των απορριμμάτων και θα ακολουθήσει σύντομα και η πρόταση για τον τουρισμό και την παιδεία. Ο επικεφαλής μας κ. Ανδροβιτσανέας πραγματοποιεί καθημερινά συναντήσεις με δημότες, μόνιμους κατοίκους και παρεπιδημούντες Μανιάτες και αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί δύο συναντήσεις με νέους και επαγγελματίες στην Στούπα.

Η επικοινωνία θα συνεχισθεί και σε άλλους οικισμούς του Δήμου και δεν κατανοούμε που βλέπει την προχειρότητα και απειρία ο κ. Μουνδρέας. Μήπως έχει ο ίδιος διοικήσει ολόκληρο πλήρωμα υποβρυχίου και αντιτορπιλικού ή έχει επιτελέσει Διευθυντής Προσωπικού στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, όπως ο κ. Ανδροβιτσανέας;

Είναι προσβολή για όλους εμάς που ζούμε εδώ και εθελοντικά δαπανούμε τόσο κόπο και χρόνο για το μέλλον της περιοχής μας να μας χαρακτηρίζει ο κ. Μουνδρέας ''απειρους, ανοργάνωτους, χωρίς σοβαρό λόγο''. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι δεκτή εφόσον συμβάλουμε όλοι στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας, είμαστε συνεπείς και στόχο έχουμε όχι την προσωπική προβολή αλλά την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

Εκφράζουμε τη λύπη και την απογοήτευση μας για τον τρόπο που αποχώρησε ο κ. Μουνδρεας καθώς και για τις προφάσεις που επικαλέσθηκε.

Ευχαριστώ πολύ

Σοφία Χριστοφιλοπούλου

ιατρός παθολόγος phD

Στούπα Μεσσηνίας