Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 22:39

Αντωνία Μπούζα: Πορεία οδικών αξόνων και οδικών έργων στη Μεσσηνία

φωτό αρχείο φωτό αρχείο

Η θέση στην οποία  έταξαν οι πολίτες την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου και η πρωτιά την Α Κυριακή των εκλογών, επιβάλλει να είμαστε συνεχώς παρόντες στα ζητήματα του τόπου,  παρακολουθώντας την πορεία των δρομολογημένων έργων από την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου με τις εντολές του πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Τατούλη...

Ετσι προς γνώσιν των πολιτών, ενημερώνω τα εξής σχετικά με διάφορα έργα που έχουν δρομολογηθεί και ευρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης.

1) Δρόμος Τζάνε – Καλαμάκι 

Ενας σπουδαίος οδικός άξονας, που δυστυχώς χρησιμοποιήθηκε αντιπολιτευτικά λόγω των ποικίλων προβλημάτων που αντιμετώπισε στην πορεία υλοποίησης.

Σήμερα οι εργασίες εντάθηκαν και με την παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών ξεπεράστηκαν οι μικρές δυσκολίες. Το χρονοδιάγραμμα ήταν να παραδοθούν τα 2/3 του οδικού άξονα μέχρι το Νοέμβριο τ.ε, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, αναμένουμε την ολοκλήρωση τους, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.

Θα παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη και θα ενημερώνουμε τους πολίτες.

2) Βελτίωση εσωτερικού οδικού δικτύου πόλεως Φιλιατρών προϋπολογισμού  400.000 ευρω.

Ένα έργο που θα βοηθήσει την καλυτέρευση της ζωής στην πόλη των Φιλιατρών, μιας δυναμικής αγροτικής περιοχής και με σημαντική οικονομία. Καίτοι κατηγορηθήκαμε από το νέο Περιφερειάρχη κ.Νίκα για δήθεν μικρά έργα, ακολουθήσαμε τη λογική της στήριξης των τοπικών κοινωνιών χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ετσι μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις του Δήμου Τριφυλίας στο αποχετευτικό δίκτυο, οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου,  ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα.

Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που προχωράει η στήριξη των τοπικών κοινωνιών και θα παρακολουθούμε άγρυπνα τις εξελίξεις στα δρομολογημένα έργα μας.

Καλαμάτα 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Πρώην ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ