Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 20:51

Απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Του Μιχάλη Αντωνόπουλου 
Με επαναλαμβανόμενες αλλαγές στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας προσπαθεί η δημοτική αρχή να ξεπεράσει τον σκόπελο της συνεργασίας με στελέχη της ΧΑ εντός και εκτός της παράταξης της πλειοψηφίας. Δυστυχώς αντί να βάλει πλάτη, που λένε, στην επίλυση των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας, με την παραβατικότητα, τα πλημμυρικά φαινόμενα, τα έργα υποδομής που διολισθαίνουν, τα απρόβλεπτα και το μεγάλο άνοιγμα στα οικονομικά λόγω πανδημίας, ο πρόεδρος του ΔΣ "φοβάται' κυριολεκτικά να συνεδριάσει ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών και αναβάλει την προκαθορισμένη συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου χωρίς λόγο και αιτία...  

Δεν είναι σε θέση ούτε να αιτιολογήσει την απόφαση του. Απόφαση που δεν προκύπτει από αντικειμενικά κριτήρια, αλλά είναι αυθαίρετη, μονομερής και αντιδημοκρατική γιατί δεν προκύπτει με απόφαση του συλλογικού οργάνου αλλά μόνο από τον πρόεδρο του. 

Μόνο να επαναληφθεί μπορούσε η τακτική συνεδρίαση της ημερήσιας διάταξης της Δευτέρας, σε περίπτωση μη απαρτίας η σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 

Οφείλει ο δήμαρχος να ξεκαθαρίσει τι γίνεται με τον πρόεδρο του ΔΣ. 

Μας οδηγεί σε αδιέξοδα και υποβιβάζει το κύρος του συμβουλίου. 

Τέλος ας μας δοθεί μια απάντηση πότε θα ασχοληθούμε με τα σοβαρά ζητήματα της ημερήσιας διάταξης και τα θέματα που τέθηκαν από φορείς και παρατάξεις.  Δεν είναι μόνο η εμπλοκή στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ,  που θεσμικά συνεργαστήκατε αδιάλειπτα ένα χρόνο τώρα. 

Ανοίξτε ένα παράθυρο να μπει φως στο δήμο. 

 

 

Μιχαήλ Δ. Αντωνόπουλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεωλόγος - Γεωτεχνικός Περιβάλλοντος M.Sc.

Αντιπρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Πελ. & Δ. Ελλάδος

Πρόεδρος ΑΣ Καλαμάτας

Δημοτικός Σύμβουλος