Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 17:31

Οι κολοτούμπες της παρούσας κυβέρνησης

Οι κολοτούμπες της παρούσας κυβέρνησης

Του Δημήτρη Ν. Μπουσούνη 
Όση προπαγάνδα κι αν χρησιμοποιήσει από δω και μπρος η παρούσα κυβέρνηση, αυτή θα γυρίζει πίσω μπούμερανγκ για τον εαυτόν της. 
Με τα μέτρα που πήρε πρόσφατα παίζει κυριολεκτικά τα ρέστα της κι εκείνο που θα πετύχει κι αυτή τη φορά είναι μια τρύπα στο νερό.

Το σίγουρο είναι πως θ’ αυξηθούν τα ντελίβερι ακόμη κι από τους εμβολιασμένους και θα μένουν τα καταστήματα εστίασης άδεια. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με πολλές άλλες δραστηριότητες.  

Όπως είναι γνωστό, από το Μάρτη του 2020 ως τον Ιούνη, έκλεισαν τον κόσμο μέσα στα σπίτια του, χωρίς να υπολογίζουν σε τι υπόγειο μπορεί να ζει κάποιος. 

Μας είπαν, λοιπόν,  τότε, πως «μένουμε στο σπίτι, μένουμε ασφαλείς», αλλά το μόνο που κατάφεραν αυτοί οι «κύριοι», ήταν να κάνουν ένοικο σε κάθε νοικοκυριό τον κορωνοϊό και να φέρουν στα πρόθυρα της τρέλας ένα σημαντικό μέρος της Ελληνικής κοινωνίας.

Στη συνέχεια ο κύριος Πρωθυπουργός βγήκε ανερυθρίαστα και είπε, πως έσωσε τη χώρα μας από την πανδημία, αλλά με βάση τα γεγονότα διαψεύστηκε πλήρως.

Ταυτόχρονα έκλεισαν όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για να περιοριστεί η επέλαση του ιού αλλά αντί αυτού καταβαράθρωσαν την Ελληνική οικονομία.

Τον περασμένο Οκτώβρη είχαμε πάλι τα ίδια, λέγοντας τότε πως θα μείνουμε στο σπίτι, για να γιορτάσουμε ελεύθεροι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ταυτόχρονα κατέβασαν 5.000 αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, για να μην καταθέσει κάποιος ένα στεφάνι στην επέτειο του πολυτεχνείου!!!

Τα ίδια έκαναν την 25η Μαρτίου και απόλαυσε μόνος του ο κύριος Πρωθυπουργός σαν καίσαρας την παρέλαση, κλείνοντας πάλι τον κόσμο στα σπίτια του.       

Με τη εμφάνιση των εμβολίων έπεσαν όλοι τους με τα μούτρα επάνω στο λαό, βομβαρδίζοντάς τον με μια αισχρή προπαγάνδα, ώστε να πάει να εμβολιαστεί.

Μας είπαν, λοιπόν, τότε πως, «έχουμε το μπαζούκας στα χέρια μας τώρα κι ως εκ τούτου θ’ απαλλαγούμε μια και καλή με τον κορωνοϊό» αλλά και πάλι διαψεύστηκαν πλήρως.

Τώρα μας λένε, πως δεν φτάνει μία, ούτε δύο αλλά χρειάζεται και τρίτη δόση εμβολίου, η λεγόμενη «αναμνηστική!!!». 

Τι είναι τα εμβόλια, δηλαδή, κύριοι της κυβέρνησης, πόζες μπροστά στο φακό κάποιου φωτογράφου, για να γεμίζουμε τα άλμπουμ με αναμνηστικές φωτογραφίες;

Όσον αφορά τις πυρκαγιές της φετινής χρονιάς, καλό είναι να μην μιλάμε καθόλου, γιατί εδώ πρόκειται για εθνική τραγωδία άνευ προηγουμένου, που έπληξε τη χώρα μας.

Παρόλα αυτά, για την παρούσα κυβέρνηση όλα βαίνουν καλώς και εξακολουθεί να κάνει την μία κολοτούμπα μετά την άλλη.Δημήτρης Ν. Μπουσούνης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.