Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 00:00

Παναγιώτης Νίκας for ever!…

Παναγιώτης Νίκας for ever!…

Του Αντώνη Μπαρσίνικα 
Στις χθεσινές δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι δεν θα παραβρεθεί στις εκλογές της ΠΕΔ, για να μην χρεωθεί την ήττα της παράταξης της ΝΔ. Ο Παναγιώτης Νίκας σαν παλιός

Του Αντώνη Μπαρσίνικα 
Στις χθεσινές δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι δεν θα παραβρεθεί στις εκλογές της ΠΕΔ, για να μην χρεωθεί την ήττα της παράταξης της ΝΔ. Ο Παναγιώτης Νίκας σαν παλιός…

…έμπειρος πολιτικάντης και “πονηρή αλεπού” ξέρει ότι η οποιαδήποτε πρόταση της ΝΔ δεν αφορά πλέον την Κοινωνία αφού η ίδια η Κοινωνία έχει καταδικάσει στη συντριπτική της πλειοψηφία τη ΝΔ και τον εταίρο της στην Κυβέρνηση.
Είπε ότι δεν θα παραβρεθεί στις εκλογές της Παρασκευής γιατί στην κεντρική πλατεία της πόλης θα γίνει εκδήλωση με μαθητές, παρουσία του Ανδριανού και την θεωρεί σημαντικότερη. Θεωρούσε όμως σημαντικότερο να παρευρεθεί, πριν δέκα ημέρες, στις εκλογές για το Δ.Σ. της ΠΕΔ, γιατί πίστευε ότι θα εκλεγεί αν όχι πρώτος στην πρώτη τριάδα και όχι τελευταίος, γράφοντας για πολλοστή φορά τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στα ‘’παλιά των υποδημάτων‘’ του και δεν προσήλθε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας για να δικασθεί και να λογοδοτήσει για παράβαση του Ν 1650/ρύπανση περιβάλλοντος και για μη τήρηση δικαστικής απόφασης στην υπόθεση της Μαραθόλακκας.
Σύμφωνα με τους συγκατηγορουμένους τους και τους ‘’υπαλλήλους’’ του ήταν σημαντικότερες οι εκλογές στο σωματείο των Δημάρχων της Πελοποννήσου από την εμφάνισή του ενώπιον του Δικαστηρίου για να λογοδοτήσει για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.  
Είπε ότι μένει σταθερός στις απόψεις του, μάλλον εννοεί στο στόχο του, που κάνει τα πάντα και με οποιονδήποτε τρόπο για να τον πετύχει, γιατί τις απόψεις του τις αλλάζει όπως αλλάζουν τα πουκάμισα οι καλλιτέχνες (τραγουδιστές και τραγουδιάρες) στην πίστα.
Παναγιώτης Νίκας αυθεντικός.      
Παναγιώτης Νίκας for ever λοιπόν!...