Τρίτη, 09 Μαϊος 2017 19:33

Βράβευση αστυνομικών που διέσωσαν εγκλωβισμένους στην πλημμύρα της Καλαμάτας

Βράβευση αστυνομικών που διέσωσαν εγκλωβισμένους στην πλημμύρα της Καλαμάτας

Π. ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 
Τους αρχιφύλακες Παναγιώτη Γιαννουλέα και Σωτήρη Μαρκόπουλο, βράβευσαν σήμερα ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας και ο ομόβαθμός του Ηλίας Αξιωτόπουλος, διότι κατά την πλημμύρα της Καλαμάτας, στις 7 Σεπτέμβρη 2016, απεγκλώβισαν πέντε άτομα από τα σπίτια τους που είχαν πλημμυρίσει…

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί σε ειδική τελετή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα. Οι δύο αρχιφύλακες υπηρετούν στην Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) και πήραν το βραβείο της εξαιρετικής πράξης.
Όπως σημειώνεται στο σχετικό αστυνομικό δελτίο, οι δύο αρχιφύλακες «την 7.9.2016, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία δίκυκλης αστυνόμευσης και ενώ επικρατούσαν στην περιοχή έντονα καιρικά φαινόμενα, απεγκλώβισαν πέντε (5) πολίτες από τις πλημμυρισμένες οικίες τους.
Στους παραπάνω Αρχιφύλακες απονεμήθηκαν  τιμητικές πλακέτες, ενώ ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, τους μετέφερε και τα θερμά συγχαρητήρια του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Υποστράτηγου Δημήτριου Τριγώνη, για τις εξαιρετικές τους πράξεις».